Başkan Çetin, Nezaket Okulu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetin, Nezaket Okulu'nu Ziyaret Etti

Başkan Çetin, Nezaket Okulu\'nu Ziyaret Etti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geleceğin hanımefendisi ve beyefendilerinin eğitim gördüğü Nezaket Okulu’nu ziyaret edip çocuklarla bir araya geldi.

28.12.2015 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geleceğin hanımefendisi ve beyefendilerinin eğitim gördüğü Nezaket Okulu'nu ziyaret edip çocuklarla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin ile birlikte Pursaklar Belediyesi Merkez Nezaket Okulu'nu ziyaret etti. Sınıfları tek tek gezen Başkan Çetin, çocuklarla birlikte derse katılıp onlarla yakından ilgilendi.

4 ila 6 yaş arasındaki çocukların almış olduğu adab-ı muaşeret eğitimlerinin önemine vurgu yapan Çetin, "Bizler geleceğin hanımefendileri ve beyefendilerini yetiştiriyoruz. Burada çocuklarımız çok önemli bilgiler öğreniyor, güzel alışkanlıklar ediniyor. Her biri birer nezaket elçisi olarak yetişiyor" dedi.

Eğitimleri yerinde denetleyen Selçuk Çetin, spor eğitimi gören öğrencilerin performansına ise hayran kaldı. Çocukların eğitilmesinde ve desteklenmesinde emeği geçen öğretmenleri tebrik eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, velilere de projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çetin, Nezaket Okulu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement