Başkan'dan Net Mesaj: "Katılımdan Kuvvet Doğar" - Son Dakika
Güncel

Başkan'dan Net Mesaj: "Katılımdan Kuvvet Doğar"

Başkan\'dan Net Mesaj: "Katılımdan Kuvvet Doğar"

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MESOB Başkanı Hasan Geriter ve yönetimini ağırladı.

15.07.2014 16:21  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göreve geldikleri ilk günden beri oda ve derneklerle sivil toplum örgütlerinin görüşlerine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Ergün, "Katılımdan kuvvet doğar" dedi. Başkan Ergün, tek hedeflerinin Manisalıların kendilerini mutlu ve memnun hissetmeleri olduğunu vurguladı.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Göreve seçilmesinden dolayı Başkan Ergün'ü tebrik eden MESOB Başkanı Hasan Geriter, "Yaklaşık 2 ay önce göreve yeniden seçildiniz. Gönlümüz, kalbimiz sizinleydi. Hep gelmek istedik. Ama sizdeki yoğunluk, bizdeki yoğunluk bir türlü fırsat olmadı. Nasip bugüneymiş. Bugün tüm arkadaşlarım Ramazan olmasına rağmen sizin için geldiler. Başarılar diliyoruz. Bundan önceki dönemde olduğu gibi, Manisa'mıza yapılacak hizmetlerde, esnafımız için yapılacak her güzel hizmetlerde yanınızda olacağız. Bu konuda bizlere ne görev düşerse, destek vermeye hazırız. Bu dönem içerisinde değişik büyükşehir olan illere gittiğimde, Manisa'nın daha çok değerini gördüm. İnşallah büyükşehirler arasında üst sıralarda olacağız. Sonu kadar bu büyüklüğü daha büyük bir hale sizlerin sayesinde getireceğimize inanıyorum" dedi.

Herkes üzerine düşen görevi yapmalı

Ziyaretleri nedeniyle MESOB yönetimine teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Bugüne kadar güzel 5 senelik bir süreç yaşadık. Oda ve derneklerle iç içe ortak müştereklerde çalışma içinde olduk. Bundan sonra da Manisa'mızı çok daha güzel ve yaşanabilir bir şehir haline getirmenin çabası içinde olacağız. Herkes üzerine düşen görevi yapıyorsa, zaten bir sorun yok. İnsanımız mutlu ve memnun olsun, tek istediğimiz bu. Allah bu görevi nasip etti, hayırlı görevler yapmayı nasip etsin" dedi.

Görüşleriniz önemli

Manisa Esnaf Odaları Birliği olarak Manisa için yapılacak olan hizmetlerde katkı sağlamaya hazır olduklarını da belirten MESOB Başkanı Hasan Geriter, "Tabi bunun için de bir katılımcılığı yaşamak istiyoruz. Örneğin ulaşım ile ilgili çalışmalarda arkadaşlarımızın görevlendirilmesini arzu etmekteyiz" dedi. Sivil toplum örgütlerinin, oda ve derneklerin yapılacak çalışmalarda söz sahibi olmasından mutlu olacaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Katılımdan kuvvet doğar. Her zaman ilgili sivil toplum kuruluşlarının odaların ve derneklerin görüşlerine önem verdik. Bundan sonra da aynı çizgimizde devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan'dan Net Mesaj: 'Katılımdan Kuvvet Doğar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement