Başkan Dede'nin Veda Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Dede'nin Veda Mesajı

Başkan Dede\'nin Veda Mesajı

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, veda mesajı yayımladı.

27.03.2014 10:59

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, veda mesajı yayımladı.

Kentte 2004-2014 yılları arasında, 2 dönem belediye başkanlığı yapan Başkan Dede, mesajında, görevi süresince doğup, büyüdüğü ilde hizmet etme mutluluğu yaşadığını söyledi.

Dede, mesajında şunlara yer verdi:

"10 yıl boyunca aklımın ve gücümün yettiğince ilimize güzel eserler kazandırmaya çalıştım. Allah'ıma şükürler olsun ki şahsi menfaat talepleri haricinde, halkıma verdiğim taahhütlerin tamamını yerine getirmiş olmanın haklı gurur ve sevincini yaşıyorum. Kusur ve yanlışları yapmamak için özveri ile çalıştım. Çalıştığım dönem içinde Allah'ıma şükür, 'çaldı, çırptı, kendisine ve yakınlarına menfaat temin ettirdi' dedirtmedim. Yetim hakkı bulunan beytülmal olan belediyenin menfaatlerini her şeyin üstünde tuttum. Zaman zaman hemşerilerim beni yanlış anladılar, yerden göğe kadar haksız oldukları halde hakaretlere maruz kaldım. Personellerimizin dövüldüğü zamanlar da oldu. Yine hizmetten yılmadım."

Görev süresince dik durduğunu ve doğruluktan taviz vermediğini belirten Dede, kadirşinas Muş halkının desteğini her zaman yanında gördüğünü ve bu nedenle halka minnettar olduğunu kaydetti.

Dede, mesajında, "Kanunsuz iş yaptıysam ve zulmettiysem, hakkınızı bana helal etmeyin. Hizmet kimliğimi unutanlar olabilir. Beni kavgacı olarak tanıtmak isteyenlere sorum var. Kiminle kavga ettim, nedenleri neydi? Bütün kavgam yolsuzluk isteyenlere ve hakarete yeltenenlere karşı olmuştur" ifadelerine yer verdi. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Dede'nin Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement