Başkan Demircan Çocuklarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Demircan Çocuklarla Buluştu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, çocukları makamında ağırlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Çocuklara değer verdiğimizi hissettirmemiz lazım” diyerek, “Yeni belediye binamızda çocuklarımızla güzel bir toplantı yaptık. Onlara başkan yardımcıları, meclis üyeleri gibi sıfatlar verdik ve düşüncelerini aldık.

23.04.2015 17:15

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, çocukları makamında ağırlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Çocuklara değer verdiğimizi hissettirmemiz lazım" diyerek, "Yeni belediye binamızda çocuklarımızla güzel bir toplantı yaptık. Onlara başkan yardımcıları, meclis üyeleri gibi sıfatlar verdik ve düşüncelerini aldık. Bu oyun gibi görünse de çocukların üzerinde etkisinin olduğunu düşünüyorum" dedi.

Beyoğlu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okullarda ve ilçenin değişik yerlerinde düzenlediği etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Bayram havasında devam eden kutlamalarda Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları'nda okuyan bir grup ana sınıfı öğrencisi belediye binasında Başkan Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret ederek sürpriz yaptı. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerini temsil eden çocuklar, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan başkanlığında 23 Nisan'a özel icra toplantısı gerçekleştirdiler. Toplantıda Başkan Demircan, sırasıyla çocuklar ile tek tek konuşarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özellikle zabıtadan sorumlu başkan yardımcısıyla Başkan Demircan'ın diyaloğu gülüşmelere sebep oldu.

"BAŞKAN OLUNCA SENİN GİBİ DÖNÜŞÜM YAPACAĞIM"

Oldukça keyifli anlar yaşayan Başkan Demircan, çocuklara ne yapmak istediklerini sordu. Çocuklar, bozuk parkların onarılarak yeni park yapılması konusunda görüş beyan ettiler. İcra toplantısı sonrası maket üzerinden Beyoğlu'ndaki dönüşümü ve yapılan çalışmaları anlatan Başkan Demircan, meclis salonuna geçerek mini bir toplantı gerçekleştirdi. Tek tek kürsüye gelip projelerini anlatan çocuklar büyük alkış alırken, bir çocuğun "Ben başkan olunca, senin gibi Okmeydanı'nda dönüşüm yapacağım" demesi üzerine Başkan Demircan, "İşte geleceğimizin teminatı çocuklarımız. Dönüşüm de çocuklara emanet" diyerek mutluluğunu ifade etti.

"ÇOCUKLARA DEĞER VERDİĞİMİZİ HİSSETTİRMEMİZ LAZIM"

Toplantı sonunda Başkan Demircan, çocuklara çeşitli hediyeler vererek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Çocuklar, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Semt Konakları'ndaki hocalar ile birlikte günün sonunda hatıra fotoğrafı ile tamamlanan program sonrası değerlendirmede bulunan Başkan Demircan, yaptığı konuşmada Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün genç cumhuriyeti geleceğin mimarları çocuklara emanet ettiğini söyledi.

Çocukların geleceğimiz olduğunu belirten Demircan, şunları ifade etti: "Onlara ne kadar değer verir, ne kadar işlere hazır hale getirirsek o zaman Cumhuriyet'in ve memleketin sahipleri olacaklarını hissedeceklerdir. 23 Nisan'ı bir eğlence kavramının ötesinde görüp onlara değer verdiğimizi hissettirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Yeni belediye binamızda çocuklarımızla güzel bir toplantı yaptık. Onlara başkan yardımcıları, meclis üyeleri gibi sıfatlar verdik ve düşüncelerini aldık. Bu oyun gibi görünse de çocukların üzerinde etkisinin olduğunu düşünüyorum. Her şey çocuklar için." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demircan Çocuklarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement