Başkan, "Derneklerin Temel Amacı Eğitim Olmalı" - Son Dakika
Güncel

Başkan, "Derneklerin Temel Amacı Eğitim Olmalı"

Başkan, "Derneklerin Temel Amacı Eğitim Olmalı"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Rizeliler Derneğinin yeni yönetimini makamında ağırladı.

29.01.2015 16:56  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıcak ve samimi şekilde geçen görüşmede Başkan Karaosmanoğlu," Yeni dernek yönetiminizin hayırlı olmasını dilerim. Bu vesileyle şunu belirtmeliyim ki derneklerin temel amacı eğitim olmalıdır. Bu konuda gereken çalışmayı ve özveriyi yeni yönetiminizle yapacağınıza inanıyorum" dedi.

SOSYAL SORUMLULUK ALMALISINIZ

1994 yılında ilimizde kurulan ve bu geçen zaman zarfında ilimizde önemli çalışmalar yapmış Kocaeli Rizeliler Derneğinin, kültürel değerlere sahip çıkmasının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde görev üstlenmesi gereğini de ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Derneğiniz kendine has doğal yapısını bozmadan, kültür ve sanat alanında çalışmalar yapmalıdır. 2015 yılına farklı etkinliklerle girmelisiniz. Daha fazla sosyal sorumluluk alarak, eğitim alanında farkındalık oluşturmalısınız" şeklinde konuştu.

KÜLTÜRÜNÜZÜ YAŞATIN

Başkan Karaosmanoğlu ziyarette ayrıca, "Kültürünüzü yaşatarak ve öğreterek, gelecek nesillere emanet bırakacağınız değerlerinizi canlı tutmuş olursunuz. Hayırlı işler yapılacaksa bu hizmet, dernek binalarınızı eğitim ve kültür merkezine dönüştürmekle olur. Üyelerinize ve hemşerilerinize kendi yörenize has yemek çeşitlerini, değerlerinizi, oyunlarınızı, kültürünüzü öğreterek yaşamasını ancak sağlayabilirsiniz. Dernek binalarınızda bu tip sosyal aktiviteler de gençlere ve kadınlara da öncelik vermeyi ihmal etmeyin" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan, 'Derneklerin Temel Amacı Eğitim Olmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement