Başkan Destici'den Eskişehirspor'a Destek - Son Dakika
Spor

Başkan Destici'den Eskişehirspor'a Destek

Başkan Destici\'den Eskişehirspor\'a Destek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehirspor’un, 16 Ekim’de seyircisiz oynayacağı Giresunspor maçı için bastırılan ve satışa sunulan hatıra biletlerinden alarak Eskişehirspor’a destek oldu.

13.10.2016 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehirspor'un, 1 6 Ekim'de seyircisiz oynayacağı Giresunspor maçı için bastırılan ve satışa sunulan hatıra biletlerinden alarak Eskişehirspor'a destek oldu.

Eskişehirspor'un, ligin 7. haftasında seyircisiz oynayacağı Giresunspor maçı için bastırılan ve satışa sunulan hatıra biletlerinden alan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, her zaman Eskişehir'in ve Eskişehirpor'un yanında olduğunu söyledi. Eskişehirspor kongre üyesi ve sevdalısı olduğunu söyleyen Destici, "Hatıra bilet kampanyasına destek veriyorum. Bütün Eskişehirspor sevdalıları bu kampanyaya destek vermeli. Şahsım olarak yönetim kurulunun her zaman yanındayım. İnşallah bu hafta Giresunspor'u da yener ve Süper Lig yolunda önemli bir galibiyet elde etmiş oluruz" dedi.

Öte yandan Başkan Destici'nin 2010 numaralı bileti aldığı görüldü. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Destici'den Eskişehirspor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement