Başkan Dinçer'den Emniyet Teşkilatına Kutlama - Son Dakika
Yerel

Başkan Dinçer'den Emniyet Teşkilatına Kutlama

Başkan Dinçer\'den Emniyet Teşkilatına Kutlama

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, Türk polisinin huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak bu kutsal görevi 169 yıldır başarıyla yerine getirdiğini kaydetti.

08.04.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, Türk polisinin huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak bu kutsal görevi 169 yıldır başarıyla yerine getirdiğini kaydetti.

Mersin ESOB Dinçer, Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümünü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak, halkın huzur ve güveni için 24 saat görev başında olan Türk polisini kutladı. Polisin, zor ve onurlu bir görevi büyük bir özveri ve insan sevgisiyle yerine getirdiğini ifade eden Dinçer, "Huzur ve güvenin teminatı olan polis teşkilatımız, dirlik ve düzeni sağlamada üzerine düşen görevi her türlü koşulda başarıyla yerine getirmektedir" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü ve al bayrağın yüceliğini yüreğinde hissettiğini vurgulayan Dinçer, "Polis teşkilatımız huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak bu kutsal görevi 169 yıldır başarıyla yerine getirmektedir. Yine bu kutsal görev yerine getirilirken, insan hak ve özgürlüklerine gösterilen saygı, polisimize olan güveni arttırmada önemli rol oynamaktadır" ifadelerini kullandı.

Bugün polis teşkilatının gittikçe güçlenerek, modern araç ve gereçlerle donatılıp, teknolojik alt yapıya sahip olduğunu belirten Dinçer, bu özeliğiyle Türk Polis Teşkilatı'nın dünya polis teşkilatıyla entegre olduğunun altını çizdi. Polisin, halkın can, mal ve iffetinin korunmasının yanı sıra yasaların uygulanmasında da önemli görev üstlendiğini kaydeden Dinçer, şöyle devam etti: "Türk Polis Teşkilatı'nın şerefli mazisinden bugüne kadar ülkemizin birliğine ve beraberliğine gösterdiği önemi göz ardı etmemiz asla mümkün değildir. İlimizde yer yer artış gösteren asayiş olayları özellikle polisimizin özverili çalışması ve teknoloji kullanılarak en aza indirilmiş, yine önleyici hizmetlerle birlikte hırsızlık, kapkaç gibi asayişe yönelik olaylarda gözle görülür azalmalar yaşanmış, var olan huzurun tesisi yeniden sağlanmıştır. Tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftasını kutluyor, bu ulvi görevi yerine getirirken canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dinçer'den Emniyet Teşkilatına Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement