Başkan Doğan Atatürkçü Düşünce Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan Atatürkçü Düşünce Derneği'ni Ziyaret Etti

Başkan Doğan Atatürkçü Düşünce Derneği\'ni Ziyaret Etti

Sivil toplum kuruluşları ile sürekli iletişim halinde olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Atatürkçü Düşünce Derneği Yahya Kaptan Şube Başkanı Orhan Özdemir ve yönetimini Yahya Kaptan’da bulunan dernek binasında ziyaret etti.

24.02.2014 11:50

Sivil toplum kuruluşları ile sürekli iletişim halinde olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Atatürkçü Düşünce Derneği Yahya Kaptan Şube Başkanı Orhan Özdemir ve yönetimini Yahya Kaptan'da bulunan dernek binasında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Atatürkçü Düşünce Derneği Yahya Kaptan Şubesi Orhan Özdemir ve yönetimini ziyaret eden Başkan Doğan, belediye başkanlığı görevine geldiği günden bugüne herkese eşit mesafede durduğunu ve herkese hizmet için çalıştığını ifade etti.

Sivil toplum kuruluşlarına zaman zaman ziyaretlerde bulunduğunu ve bu kuruluşlar arasında asla bir ayrım yapılmadığına vurgu yapan Doğan İzmit Belediyesi tarafından Yahya Kaptan Bölgesi'nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sosyal belediyecilik anlayışı ile şekillendirdikleri hizmetlerin Yahya Kaptan bölgesinde büyük bir değişim yaşattığını ifade eden Doğan, "Mahallemizde pek çok hizmet yaptık. Kınalı Asker Parkı, Yahya Kaptan Anıtı, Hasan Sert Bisiklet Eğitim Merkezi, emekli evi, mahalle konağı, dekoratif aydınlatmalar, ücretsiz fitnes salonu, bisiklet yolları, çevre düzenlemeleri ve kültürel etkinlikler ile mahallemiz bambaşka bir yer oldu. Köprülü Kavşak projesinin tamamlanmasıyla Yahya Kaptan rahatladı. Yarım kalan Şehit Recep Topaloğlu Kapalı Spor Salonu'nu yine bu dönemde bitirdik. Kapalı Pazar için çalışmalarımız devam ediyor. Biz çalışacağız, Yahya Kaptan daha da gelişecek, güzelleşecek" dedi.

Yahyakaptan Atatürkçü Düşünce Derneği'ne çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Doğan, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çağdaş medeniyetler hedefine ulaşmak amacıyla çalıştıklarını dile getirdi. Doğan, "Atamızın göstermiş olduğu hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz. İzmit Avrupa standartlarında bir şehir haline gelecek" diye konuştu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Yahya Kaptan Şube Başkanı Orhan Özdemir, Başkan Doğan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Doğan'ın zaman zaman derneklerini ziyaret ettiğini ifade eden Özdemir, "Başkan Doğan'a derneğimizin eksiklerini iletmiştik. Bunların hepsini yerine getirdiği ve katkıda bulunduğu için en önemlisi İzmit'e hizmetlerinden dolayı Atatürkçü Düşünce Derneği Yahya Kaptan Şube olarak teşekkür ederiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan Atatürkçü Düşünce Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement