Başkan Doğan'dan Büyükakın'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan'dan Büyükakın'a Ziyaret

Başkan Doğan\'dan Büyükakın\'a Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter ve genel sekreter yardımcılarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

17.07.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde genel sekreter ve genel sekreter yardımcılarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Doğan, ilk ziyaretini Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a yaptı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan, "Genel Sekreterimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyemiz son 10 yılda kentimize önemli hizmetler yaptı. Adeta şehrimizin çehresini değiştirdi. Dışarıdan gelenlerin hayran kaldığı, tekrar gelinmek istenen bir kent haline geldik. Kentimize önemli hizmetlerde bulunanlar arasında eskiden genel sekreter yardımcısı olan Tahir Bey de bulunuyordu. Tahir Bey şimdi de genel sekreter olarak daha fazla hizmet etmeye katkı sağlamaya devam edecek. İnşallah hep birlikte bizler de İzmit Belediyesi olarak 2023 Kocaeli, İzmit vizyonuna uygun güzel çalışmalar yapacağız. Bizler bir takımız. Bu takımın önemli görevlilerinden biri de Genel Sekreterdir" dedi.

Genel Sekreter Büyükakın da Başkan Doğan'a ziyaret için teşekkür ederek, "Bugüne kadar ki çalışmalarımızda sayın Başkanımız gerek koordinasyon açısından gerekse işbirliği açısından bizlere her zaman büyük destek verdi. Bundan sonra da birlikte çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. İzmit Belediyesi bu kentin merkez belediyesidir. Bu kentin adı bir çok yerde İzmit olarak biliniyor. Bu yüzden de İzmit bizim için birinci öncelik. Sayın Başkanımızla birlikte gerek 2020 gerekse 2071 hedefleri için güzel işler yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

İzmit Belediye Başkanı Doğan daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerine getirilen Doğan, Erol ve Gökmen Mengüç'e de hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Doğan Erol ve Gökmen Mengüç, İzmit Belediye Başkanı'na ziyaret için teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan'dan Büyükakın'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement