İzmit Belediye Başkanı Doğan Öğrencileri Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Doğan Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

İzmit Belediye Başkanı Doğan Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk zilinde Solaklar İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

15.09.2014 15:08  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk zilinde Solaklar İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde Durhasan Köyü Solaklar Mevkiinde bulunan Solaklar İlkokulu'na yapmış olduğu ziyarette İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a, Meclis Üyesi Mehmet Çetin, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Solaklar Köyü Muhtarı Buhran Tuğtekin, Eselar Köyü Muhtarı Sadık Sahurtaş, Biberoğlu Köyü Muhtarı Necdet Kocaman eşlik etti.

Okul Müdürü Yakup Diner, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından karşılanan Başkan Doğan okul bahçesinde gerçekleşen törene katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Okumak bizim için çok önemli Allah'ın birinci emri 'oku' olmuştur. Bu dünyada daha başarılı, daha mutlu, daha huzurlu olmamız için okumalısınız. Hükümetimizin büyük destekleriyle okullarımıza önemli hizmetler gerçekleştirdik. Okullarımızın şuan ki imkanları ortada" dedi.

"Sevgili çocuklar, sizlere güveniyoruz." diyerek konuşmasına devam eden Başkan Doğan "Büyüyeceksiniz ve bizlerin yerine sizler geçeceksiniz. İnanırsanız, çalışırsanız hedeflerinize ulaşamamanız için hiçbir engel yok. Belediye olarak bizler gerek teknik olarak, gerekse sosyal kültürel olarak okullarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. 2014-2015 eğitim öğretim yılı için çalan bu ilk zilin geleceğimizin teminatı siz çocuklarımıza, size en iyi imkanları sağlamaya çalışan anne babalarımıza, yurdun dört bir yanında hizmet veren, yeni nesiller yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından okulu gezen Başkan Doğan 1. Sınıf öğrencilerinin heyecanlarına ortak oldu. Öğrencilere hediyeler vererek onlarla aynı sıralarda oturarak sohbet etti. Okul Müdürü Yakup Diner 'den okulla ilgili bilgiler alan Başkan Doğan engelli öğrenciler için İzmit Belediyesi tarafından yapılan engelli rampasının inşaatını inceledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Doğan Öğrencileri Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement