Başkan Doğan, Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Okulları Ziyaret Etti

Başkan Doğan, Okulları Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2016-2017 eğitim yılının başlamasıyla birlikte okulları ziyaret etmeye başladı.

26.09.2016 12:13

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2016-2017 eğitim yılının başlamasıyla birlikte okulları ziyaret etmeye başladı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 50. Yıl Cumhuriyet Orta Okulu ile Necip Fazıl Kısakürek Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek okul yetkilileri ve öğrencilerle görüştü. İlk olarak 50 Yıl Cumhuriyet Orta Okulu'nu ziyaret eden Başkan Doğan, okul müdürü Lütfü Özyurt, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı. Okul bahçesinde öğrencilerle bir süre sohbet edip voleybol oynayan Doğan, okul müdürü ve öğretmenlerle bir araya gelerek isteklerini dinledi. Ziyaretin ardından Bağçeşme bölgesinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne geçEN Başkan Doğan, okulu gezerek ilgililerden bilgi aldı.

Ziyaretin ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "İzmit Belediyesi eğitim dostu bir belediyedir. Asli görevimiz olmamasına rağmen eğitim kurumlarımıza her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Bunu da severek ve isteyerek yapıyoruz. Çünkü eğitime yapılan yatırımı ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olarak görmekteyiz. Eğitim konusunda hepimizin sorumluluğu var. Bir Belediye Başkanı olarak, ülkemizin geleceğini ve değerlerini teslim edeceğimiz en değerli varlıklarımızın olduğu okulları çok önemsiyorum, Görev alanım olmayabilir ama severek destek olmaya çalışıyorum. Hedefimiz şehrimizdeki Kız Meslek Lisesi'nin, Gazi Lisesi'nin, İzmit Lisesi'nin şehir dışına, eski cezaevinin olduğu yere taşınıp bu yerlerin değerlendirilmesidir. Gazi Lisesinin yerine bir kent kütüphanesi, İzmit Lisesi'nin de 50. Yıl gibi sıkışık okullar için alternatif olmasını arzu ediyoruz. Bunu sık sık dile getiriyorum. Bu alanda önemli adımlar atıldı" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement