Başkan Ertan Şahin; "Kozlu'da Şenlikler İptal Edildi" - Son Dakika
Yerel

Başkan Ertan Şahin; "Kozlu'da Şenlikler İptal Edildi"

Başkan Ertan Şahin; "Kozlu\'da Şenlikler İptal Edildi"

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda Kozlu’da şenlikler ve etkinliklerin iptal edildiğini açıkladı.

29.08.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda Kozlu'da şenlikler ve etkinliklerin iptal edildiğini açıkladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi ilçedeki tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Başbakanlık Genelgesi üzerine etkinliklerin iptal edildiğini kaydetti. Başkan Şahin, "Kozlu Belediyesi ve Kozlu Belediyespor olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri ve bunları da şenlik içerisinde kutlanması adına geleneksel hale gelen Kozlu Dağköy Yağlı Güreşlerini düzenlemek üzere bütün çalışmalarımızı tamamlamıştık. Ancak 27 Ağustos 2015 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile de bu tip eğlencelerin ve faaliyetlerin yapılmamasının uygun görüldüğü doğrultusunda bir genelge yayımlanmıştır. Başbakanımız tarafından. Biz de bu genelge üzerine 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri akabinde düzenleyeceğimiz Dağköy Yağlı Güreşlerimizi de iptal ettik. Tüm halkımızdan bu konuda bize gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Bizi mazur görmelerini kendilerinden arzu ediyoruz. Davet ettiğimiz bütün dostlarımıza da gösterdikleri anlayış için teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bu genelge gereği doğrultusunda şenlik yapmayacağımızı duyurmak istiyorum. Artvin'de sel olayı meydana geldi. Terör olayları yaşanıyor. Doğru bir karar olduğunu düşündüğümüz genelge şartlarını yerine getirme adına etkinliklerimizi iptal ediyoruz" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ertan Şahin; 'Kozlu'da Şenlikler İptal Edildi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement