Başkan Fadıloğlu Dar Gelirli Aileleri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Fadıloğlu Dar Gelirli Aileleri Unutmadı

Başkan Fadıloğlu Dar Gelirli Aileleri Unutmadı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki Gıda Bankası’nı ziyaret ederek, yardıma muhtaç yüzlerce aileye ve çocuklarına kışlık kıyafet yardımında bulundu.

28.01.2014 14:05

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki Gıda Bankası'nı ziyaret ederek, yardıma muhtaç yüzlerce aileye ve çocuklarına kışlık kıyafet yardımında bulundu. Başkan Fadıloğlu, yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Yoksul ailelere ve çocuklarına her yıl olduğu gibi bu yılda kış aylarında giyim yardımı yapan Gıda Bankası'nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, vatandaşların sorunlarına ortak oldu. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocukların kıyafetlerini kendi elleriyle giydirdi. Yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik hizmetiyle halkın takdirini toplayan Başkan Fadıloğlu, yoksul aileleri rencide etmeden verdiği yardımlarla da gönüllerde taht kurdu.

HER YIL OLDUĞU GİBİ BU KIŞ'TA AİLELERİMİZE GİYSİ YARDIMINDA BULUNUYORUZ

Yoksul ve yardıma muhtaç ailelerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, "Her yıl olduğu gibi bu kışta dar gelirli ailelerimize giysi yardımında bulunuyoruz. Ailelerimiz, hayırsever vatandaşlarımız tarafından gönderilen az kullanılmış temiz kıyafetleri istedikleri gibi seçerek, ücretsiz bir şekilde alma imkanı buluyorlar. Diğer taraftan çocukların yaş grubuna göre burada hazırlanmış olan paketlerden kışlık bot, pantolon, kazak ve mont olabilecek şekilde ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz. Tabi burada ben hayır sahiplerine de teşekkür ediyorum. Gaziantep'te imalat yapan hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile bunları gerçekleştiriyoruz. Amacımız da özellikle daha önceden araştırmaları yapılmış ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermektir. Bu konuda her yıl olduğu gibi şuanda da bu hizmet yapılıyor. Ailelerimiz için de yaş gruplarına göre değişik renklerde istedikleri gibi kıyafetlerini seçebilecek şekilde bir ortam hazırlanmış. Şehitkamil Belediyesi olarak, devletin bu imkanlarını milletimize sunmaya devam edeceğiz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Fadıloğlu Dar Gelirli Aileleri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement