Başkan Gençer "Yerel Marketlerden Alışveriş Yapmayı Bırakmayalım" - Son Dakika
Yerel

Başkan Gençer "Yerel Marketlerden Alışveriş Yapmayı Bırakmayalım"

Başkan Gençer "Yerel Marketlerden Alışveriş Yapmayı Bırakmayalım"

Ayvalık’ın çeşitli mahallelerinde hizmet veren, yüzden fazla personeli bünyesinde bulunduran ve yerel esnaf olmasıyla dikkat çeken yerel bir market, sekizinci şubesini 150 Evler Mahallesi’nde açtı.

23.05.2016 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık'ın çeşitli mahallelerinde hizmet veren, yüzden fazla personeli bünyesinde bulunduran ve yerel esnaf olmasıyla dikkat çeken yerel bir market, sekizinci şubesini 150 Evler Mahallesi'nde açtı. Sade bir tören düzenlenen marketin açılışına, yoğun programı arasında Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Gençer, sözüne yüzden fazla kişiye ekmek kapısı sağladığı için marketin yönetim kuruluna teşekkür ederek başladı. Gençer "Başarının sırrını aile ortamı ve müşteriye güler yüz olarak görüyorum. Bu başarılarıyla önce Ayvalık'a sonra tüm ülkeye fayda sağlıyorlar. Personelini Ayvalık'tan seçen yerel marketlerden alışveriş yapmayı bırakmayalım." dedi. Rahmi Gençer sözlerini bol ve bereketli satışlar olması temennisiyle tamamladı. Duaların okunduğu açılış törenin sonunda Başkan Gençer'e plaket sunuldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gençer 'Yerel Marketlerden Alışveriş Yapmayı Bırakmayalım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement