Başkan Gönenç: "Herkesi Kucaklayacağız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Gönenç: "Herkesi Kucaklayacağız"

Başkan Gönenç: "Herkesi Kucaklayacağız"

30 Mart seçimlerinde CHP'den Bergama'da başkanlığı bir kez daha kazanarak ikinci döneme imza atan Başkan Mehmet Gönenç, hemşehrileri için bir teşekkür mesajı yayınladı.

01.04.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart seçimlerinde CHP'den Bergama'da başkanlığı bir kez daha kazanarak ikinci döneme imza atan Başkan Mehmet Gönenç, hemşehrileri için bir teşekkür mesajı yayınladı. Gönenç mesajında, "Herkesi kucaklayacağız" dedi.

Başkan Gönenç'in mesajı şöyle:

"Değerli Bergamalı Hemşerilerim, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde yeniden Bergama Belediye Başkanı seçilmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum.

Ülkemiz ve demokrasimiz adına çok büyük önem taşıyan bir seçimi geride bıraktık. Öncelikle demokratik bir yarış içinde olduğumuz tüm adaylarımıza ve siyasi partilerimizin örgütlerine seçimin Bergama'ya yakışır bir olgunlukta geçmesine sundukları katkı nedeniyle teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki süreçte de sorumluluklarımızın bilincinde olan, herkesi ve her kesimi kucaklayan bir anlayışla görev yapmak öncelikli hedefimiz olacaktır.

Yeni dönemde Büyükşehir Belediyemiz ile birliktelik içinde çalışarak yeni bağlanan köy ve beldelerimizletüm ilçemizin yerelde kalkınması için çabalayacağız. Projelerimizin ve çalışmalarımızın Bergama'yı daha çağdaş, daha yaşanabilir ve ekonomik anlamda daha gelişmiş bir noktaya taşıyacağına inancımız tam.

Sevgili Bergamalılar, Bana ve çalışma arkadaşlarıma olan inancını ve güvenini yineleyen tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gönenç: 'Herkesi Kucaklayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement