Başkan Gürkan'a Mehmet Topal'ın Forması Hediye Edildi - Son Dakika
Yerel

Başkan Gürkan'a Mehmet Topal'ın Forması Hediye Edildi

Başkan Gürkan\'a Mehmet Topal\'ın Forması Hediye Edildi

Türk milli takımının ve Fenerbahçe’nin başarılı orta saha oyuncusu Malatyalı Mehmet Topal’ın forması Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hediye edildi.

25.11.2015 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk milli takımının ve Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Malatyalı Mehmet Topal'ın forması Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a hediye edildi. Gürkan Mehmet Topal'ın başarılı kariyerinin Malatyalılar için bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin Malatyalı oyuncusu Mehmet Topal'ın kardeşi İsmail Topal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette, Fenerbahçe'nin ve milli takımın yıldız orta saha oyuncusu Mehmet Topal tarafından gönderilen sarı-lacivertli forma Başkan Gürkan'a hediye edildi.

Bu güzel hediye karşısında mutluluğunu dile getiren başkan Gürkan, Mehmet Topal'ın başarılı bir oyuncu olduğunu belirterek, Malatya'yı başarıları ile en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi. Başkan Gürkan, Mehmet Topal'ın hem Fenerbahçe forması hem de Milli Takım forması giymesinin Malatya için büyük bir gurur olduğunu kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gürkan'a Mehmet Topal'ın Forması Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement