Başkan Halil İbrahim Şenol'dan Kuaförlere Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Başkan Halil İbrahim Şenol'dan Kuaförlere Teşekkür

Başkan Halil İbrahim Şenol\'dan Kuaförlere Teşekkür

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, saç kesim etkinliğine destek veren gönüllü kadın ve erkek kuaförleri makamında ağırladı.

08.10.2015 12:01

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, saç kesim etkinliğine destek veren gönüllü kadın ve erkek kuaförleri makamında ağırladı.

Gaziemir Belediyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen 3. geleneksel okul öncesi saç kesim etkinliğinde, okula başlayacak öğrencilerin saç tıraşı ve bakımı yapıldı. Etkinliğe gönüllü olarak destek veren kuaförleri ise Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol makamında ağırladı. Saç kesim etkinliklerinde, her gün onlarca kız ve erkek öğrencinin saç kesimi ve bakımını yapan kuaförlere Başkan Şenol, teşekkür belgesi ve nazar boncuğu verdi.

Kent Konseyi Başkanı Savaş Kapucu ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuray Karasoy Öztürkoğlu'na da teşekkür eden Başkan Halil İbrahim Şenol, "Bu kentte yaşayan herkes kentin yönetimine ortak olmalı, gelişime katkı koymalıdır. Sosyal projeler bizim için çok önemli. Siz kuaförlerimiz bu sosyal projeye destek vererek, elinizi taşın altına koyarak çok önemli bir işe imza attınız. Emeğiniz ve özveriniz için çok teşekkür ederim" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Halil İbrahim Şenol'dan Kuaförlere Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement