Başkan Hasan Akgün: "Büyükçekmece'ye 100 Bin Ton Asfalt Döküyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Hasan Akgün: "Büyükçekmece'ye 100 Bin Ton Asfalt Döküyoruz"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede bu yıl yapılan yollar konusunda rekora gidildiğini belirterek, "Bu yıl dökeceğimiz asfalt miktarı 100 bin tonu bulacak" dedi.

14.08.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede bu yıl yapılan yollar konusunda rekora gidildiğini belirterek, "Bu yıl dökeceğimiz asfalt miktarı 100 bin tonu bulacak" dedi.

Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Büyükçekmece Belediyesi bu yıl içinde toplam 100 bin ton sıcak asfalt dökecek. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler halkın yoğun olarak kullandığı yollar ve sokaklara öncelik vererek, asfaltlama ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok mahallede, cadde ve sokaklara sıcak asfalt dökülürken, bozuk olan yollarda da bakım onarım çalışmaları yapılıyor. Güzelce Mahallesi'nde asfaltlama çalışmaları devam ederken, Cumhuriyet Mahallesi'nde ise, Moda Caddesi ve E 5 karayoluna paralel olan yollarda asfaltlama çalışması yapıyor. Atatürk Mahallesi, Ahmet Yesevi Sokak'ta kaldırımların yenilenmesinin ardından mevcut olan bozuk yol yenileniyor.

HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Yapılan çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Bu sene yol konusunda bir rekora gidiyoruz. Yaklaşık 100 bin ton asfalt döküyoruz. Bir çok ana arter ve yollar açılacak. Çok kısa zamanda bunları da göreceksiniz. Pınartepe, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, Çakmaklı, Güzelce ve Cumhuriyet mahallelerinde yol sıkıntılarımız vardı. Bu mahallerde bazı yollarımızı genişlettik, kaldırım ve tretuvarları, yağmur suyu kanallarını yeniledik. Gece gündüz sürdürdüğümüz çalışmalarla bu hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Hasan Akgün: 'Büyükçekmece'ye 100 Bin Ton Asfalt Döküyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement