Başkan İmamoğlu, Huzur ve Güvenin Teminatçısı Zabıtaları Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan İmamoğlu, Huzur ve Güvenin Teminatçısı Zabıtaları Kutladı

Zabıta Teşkilatı’nın 189’uncu kuruluş yıl dönümünde zabıtalarla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zabıta Haftası’nı teşkilat üyeleriyle pasta keserek kutladı.

11.09.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zabıta Teşkilatı'nın 189'uncu kuruluş yıl dönümünde zabıtalarla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zabıta Haftası'nı teşkilat üyeleriyle pasta keserek kutladı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zabıta Teşkilatı'nın 189. kuruluş yıl dönümünde zabıta görevlileri ile yemekte bir araya geldi. Zabıta Haftası'nı onlarla birlikte pasta keserek kutlayan İmamoğlu, "Barışın, huzurun ve disiplinin yereldeki teminatı olan sizler, belediyenin görünen yüzü, halkla ilişkilerisiniz. Tarafınızdan iyi temsil edilmek istiyorum, ben de sizleri iyi temsil etmek istiyorum. Beylikdüzü halkını en çok mutlu eden zabıta birimimiz olsun" dedi.

İmamoğlu ayrıca, kısa zamanda zabıtaların görüş ve isteklerinin değerlendirileceği, mesleki gelişimlerine katkıda bulunacak bir çalıştayda buluşabileceklerini ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İmamoğlu, Huzur ve Güvenin Teminatçısı Zabıtaları Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement