Başkan İmamoğlu İlk Nikâhı Kıydı - Son Dakika
Güncel

Başkan İmamoğlu İlk Nikâhı Kıydı

Başkan İmamoğlu İlk Nikâhı Kıydı

Personeliyle düzenlenen tanışma toplantısında bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Sizlerle birlikte Beylikdüzü’nde gurur duyulacak işler başaracağız” dedi.

05.04.2014 10:34

Personeliyle düzenlenen tanışma toplantısında bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Sizlerle birlikte Beylikdüzü'nde gurur duyulacak işler başaracağız" dedi. Başkan İmamoğlu, göreve başlamasının ardından cübbeyi giyerek ilk nikahı da kıydı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye personeliyle düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda Beylikdüzü'nü değerine kavuşturmak için çok çalışacaklarının altını çizen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü'nü İstanbul'un en nitelikli ve güzel ilçesi yapacağız. Gurur duyacağımız işleri birlikte yapacağız. Ben sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar çalışacağım. Sizlerden de azami performans bekliyorum" dedi.

Yeni seçilen Belediye Meclis üyelerinin de tanıtıldığı toplantıda, personele, "Sizler benim çalışma arkadaşlarımsınız" diye hitap ederek ekip olmanın önemine vurgu yapan Başkan Ekrem İmamoğlu, "Ben sizin patronunuz değilim. Çalışma arkadaşınızım. Birbirimize saygı duyacağız. Birbirimizin eksiklerini kapatacak insanlar olacağız" diye konuştu.

"Kimsenin ekmeğiyle uğraşmayız" diyen Başkan İmamoğlu, "Bizim niyetimiz bu ilçede daha çok vatandaşımız ekmek yesin, ekmeğinden olsun değil. Kimsenin giyimi kuşamı, yaşamı bizi ilgilendirmez.Sakın bunlara taviz vermeyin. Biz burada herkesin kalbini kazanacağız" vurgusu yaptı.

BAŞKAN İMAMOĞLU İLK NİKAHI KIYDI

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve başlamasının ardından cübbeyi giyerek Selda Budak ve Ahmet Çağaran çiftinin nikah akdini gerçekleştirdi. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen nikah töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çok mutluyum. Bu güzel güne eşlik etmekten, çiftimizin ailesi ve yakınlarını tanımaktan onur duydum. Genç kardeşlerime ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Törende, ailede en fedakar olanın kadın olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Evlenme cüzdanı usulen kadına verilir ama kadının hakkıdır. Çünkü kadın her zaman koruyan fedakar olandır" diyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti. Evliliğin temelinde sevgi ve saygı olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, genç çiftin karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde bir evlilik sürdürmesini temenni etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan İmamoğlu İlk Nikâhı Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement