Başkan Kadıoğlu, Esenyurt Devlet Hastanesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Kadıoğlu, Esenyurt Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Başkan Kadıoğlu, Esenyurt Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastane yönetimi ile kahvaltılı bir iletişim toplantısında gerçekleştirdi.

13.05.2014 21:43

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastane yönetimi ile kahvaltılı bir iletişim toplantısında gerçekleştirdi. Toplantıda Esenyurt Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Yunus Balta da hazır bulundu.

İletişim toplantısında Hastanenin Başhekimi Op.Dr. Aziz Ocakoğlu ve Hastane Müdürü Aydın Başoğlu tarafından Başkan Kadıoğlu'na hastane çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Esenyurt Devlet Hastanesi Acil servisini gezerek incelemelerde bulunan Başkan Kadıoğlu, gerçekleştirecekleri yeni proje ile Esenyurt Devlet Hastanesinin, Araştırma hastanesi olacağını belirtti. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, "Esenyurt 'ta attığımız adımlar ile sağlıkta çok iyi derecelere geldik. 2004 yılından önce 260 bin kişi sadece 1 sağlık ocağında çile çekerken, göreve geldiğimiz günden bugüne devlet hastanemiz, Kızılay ek hizmet binamız ve 22 sağlık ocağımızla beraber birçok alanda olduğu gibi sağlık konusunu elden bırakmıyoruz. Çünkü halkın sağlığı ve huzuru bizim için önemlidir. Şimdi yapacağımız proje ile ilçemize araştırma hastanesini kazandırıyoruz" dedi.

Başkan Kadıoğlu ve hastane yönetimi kahvaltının ardından Esenyurt Devlet Hastanesi ek bölümünü gezerek incelemede bulundu. Hasta sayısının artışı, talep ve aşırı yoğunluk nedeniyle kısa süre önce yapımına başlanan Acil ek bölümünün 1 ay içerisinde tamamlanarak açılacağı belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kadıoğlu, Esenyurt Devlet Hastanesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement