Başkan Kadıoğlu, Mağaza Açılışı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başkan Kadıoğlu, Mağaza Açılışı Yaptı

Başkan Kadıoğlu, Mağaza Açılışı Yaptı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt'ta bir mağaza açılışına katıldı.

03.05.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt'ta bir mağaza açılışına katıldı. Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmete giren mağazanın açılış törenine çok sayıda seçkin konuklar katılırken Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İşletme sahibi Ahmet Tosun açılış kurdelesini çocuklar ile birlikte kesti.

Mağaza sahibi Ahmet Tosun, Esenyurt 'ta 20 yıldan bu yana tekstil üretim işi ile faaliyet gösterdiklerini belirterek, perakende alanında ilk şubelerini yine Esenyurt İstiklal Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde açarak bölge insanına kaliteli ve ekonomik giyim imkanı sunmak istediklerini ifade etti.

Açılış öncesinde bir konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Esenyurt 'ta her gün yeni bir işletme, iş ve istihdam kapısını hizmete açıyoruz. Bugünde böyle güzel bir giyim mağazasının açılışı için bir araya geldik. Rabbim hayırlı uğurlu, etsin. Bol ve bereketli helal kazançlar nasip olmasını diliyorum. Bölgemiz için hayırlı olsun" diye konuştu.

Konuşmalar ardından, Kuran-ı Kerim okunarak dualar eşliğinde açılış kurdelesi, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve mağaza sahibi Ahmet Tosun çocuklar ile birlikte kesti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Kadıoğlu, Mağaza Açılışı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement