Başkan Kadir Kara Bayramının 3. Gününü Zorkun'da Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Kadir Kara Bayramının 3. Gününü Zorkun'da Değerlendirdi

Bayramın üçüncü gününde Belediye Başkan Kadir Kara Zorkun ve Olukbaşı Yaylalarında vatandaşla bir araya gelerek bayramlaştı.

31.07.2014 12:11

İlk olarak Olukbaşı Yaylasına giderek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Kara yayla sakinleri bayramlaştı. Daha sonra ise Osmaniye'nin en kalabalık yaylası olan Zorkun Yaylasına giderek ikindi namazına müteakip cami cemaati ile bayramlaşan Başkan Kara, cemaate lokum ikram etti. Sonrasında yayla esnafı ile bayramlaşan Başkan Kadir Kara, vatandaşlarla da sohbet ederek sorunlarını dinledi. Zorkun Yaylasında bulunan Osmaniye Belediyesi hizmet binasını da ziyaret eden Belediye Kadir Kara, Belediye Meclis Üyesi ve Zorkun Yaylası sorumlusu Yener Tuncer'den de sorunlar ve hizmetler ile ilgili bilgiler aldı.

Zorkun'a hemşehrilerimizle bayramlaşmak amacıyla geldik diyen Başkan Kadir Kara, aynı zamanda yayla sakinlerimizin Belediyemizden istemiş oldukları hizmetler ve görüşlerini dinlemek için buradayız dedi. Ramazan Bayramının Türk dünyası, insanlık ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Kadir Kara, özellikle yakın coğrafyamızda ve tüm dünyada akan Müslüman kanının ile gözyaşının dinmesine vesile olmasını Yüce Allah'tan diledi.

Zorkun Yaylası ziyaretine Başkan Kadir Kara ile birlikte, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, Merkez İlçe Başkan Vekili Yusuf Çomu, Belediye Meclis üyeleri Yener Tuncer, A. Melih Loş ve Mehmet Kadıoğlu katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kadir Kara Bayramının 3. Gününü Zorkun'da Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement