Başkan Kafaoğlu'ndan Kaza Geçiren Sporcuya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Kafaoğlu'ndan Kaza Geçiren Sporcuya Ziyaret

Başkan Kafaoğlu\'ndan Kaza Geçiren Sporcuya Ziyaret

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Altıeylül Belediye Spor Kulübü Başkanı Fikrettin Kocaman ile birlikte judo takımının Bozüyük yakınlarında geçirdiği trafik kazası neticesinde ağır yaralanan ve tedavi altına alındıktan sonra evinde istirahat eden Altıeylül Belediye Spor Kulübü Judo sporcusu Eda Sever’i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

05.03.2015 13:39

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Altıeylül Belediye Spor Kulübü Başkanı Fikrettin Kocaman ile birlikte judo takımının Bozüyük yakınlarında geçirdiği trafik kazası neticesinde ağır yaralanan ve tedavi altına alındıktan sonra evinde istirahat eden Altıeylül Belediye Spor Kulübü Judo sporcusu Eda Sever'i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Başarılı sporcuyu ziyaret eden Başkan Kafaoğlu "Kızımızı çok iyi gördüm. Kızımız ameliyat oldu. 7 Nisan'da yeniden ameliyat olacak ve küçük bir operasyon daha geçirecek. Görünmez kaza bu. Yarın ne olacağımızı bilmiyoruz. Çok şükür daha kötü sonuçlar olabilirdi. Büyük bir kaza atlatmışlar. Kızımız yakında inşallah ayağa kalkacak ve kaldığı yerden sporuna devam edecek. Belediye olarak elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

Sever ailesi Başkan Kafaoğlu'na "Takım olarak trafik kazası geçirdiler. En ağırları bizim kızımızdı. Belinden ameliyat oldu. Şu anda evde, ağaya kalkmadan yatıyor. Kızımızın 3 günde bir evde uzman kişilerce pansuman yapılması gerekli, başvuruları yaptık ancak gecikme yaşandı; bu konuda yardımcı olmanızı istiyoruz" dediler.

Başkan Kafaoğlu konuyla ilgili olarak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Nazmi Başaran'ı telefonla arayarak konu ile yakından ilgilenilmesini ve evde sağlık bakımını göndererek evde tedavinin yapılmasının uygun olacağını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kafaoğlu'ndan Kaza Geçiren Sporcuya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement