Başkan Kale'den Mahalle Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Kale'den Mahalle Ziyaretleri

Başkan Kale\'den Mahalle Ziyaretleri

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, Çöl, Çimen ve Pınarbaşı Mahallelerini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

26.10.2015 17:36

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, Çöl, Çimen ve Pınarbaşı Mahallelerini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Çöl, Çimen ve Pınarbaşı mahallerine gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Mahallelerde kilitli parke taş, yol ve diğer çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kale, "Mahallelerimizde çalışmalarımızı yerinde inceleyerek vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. Şu anda ilçemizde 20 farklı noktada ekiplerimiz çalışıyor. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layık. Ben ve ekibim tüm hemşerilerimizin emrindeyiz. Çalışmalarımız mevsim şartları el verdiği sürece devam edecektir" dedi.

1 Kasım'daki seçimler için sağduyu çağrısı yapan Başkan Kale, seçmenin birlik ve beraberlik içinde sağduyulu bir şekilde sandığa gideceğine inandığını söyledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kale'den Mahalle Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement