Başkan Karabalık Katsiad Yöneticilerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabalık Katsiad Yöneticilerini Ağırladı

Başkan Karabalık Katsiad Yöneticilerini Ağırladı

Kartepe Sanayici ve İş Adamları Derneği (KATSİAD), Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

10.03.2014 16:36

Kartepe Sanayici ve İş Adamları Derneği (KATSİAD), Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Dernek Başkanı Celalettin Kırboz, Belediye Başkanı Karabalık'a, Kartepe'nin gelişimine verdiği katkılardan dernek adına teşekkür plaketi takdim etti.

KATSİAD Başkanı Celalettin Kırboz, bölgenin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olarak, sorumluluklarının bilinci ile belediye ile uyumlu bir çalışma içinde olduklarını hatırlattı. Sanayi yoğunluğu olan Kartepe'de 5 yıl boyunca başarılı çalışmalara bulunan Başkan Karabalık'a ilçenin cazibe merkezi olması verdiği hizmetler adına da teşekkür eden sanayiler, "Sizin değerli katkılarınız unutulmaz. Bir çocuğun ebeveyni gibi ilçede bir şehir kültürü oluşturulması adına başarılı çalışmalara imza attınız. Biz sanayicilerle olan diyaloglarınız, ilçede oluşturduğunuz şehircilik kültürü ve ruhu bıraktığınız en önemli mirastır" dediler.

Sanayicilerin gösterdiği teveccüh için teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, "Biz sanayicilerimizi istihdam konusu dışında rahatsız etmedik. Sanayicilerin en rahat çalıştığı ilçenin Kartepe olduğunu düşünüyorum. Samimiyete dayalı, gönüllere hitap eden çalışmaları toplumumuzun her kesimi ile birlikte gerçekleştirerek bu başarı sağlanmıştır" dedi.

Ziyarette KATSİAD yönetimi başkana ilçenin kalkınmasına verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. İçilen kahveler eşliğinde sohbet ardından ziyaret son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabalık Katsiad Yöneticilerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement