Başkan Karaçoban Basın Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaçoban Basın Bayramını Kutladı

Başkan Karaçoban Basın Bayramını Kutladı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban 24 Temmuz Türk basınında sansürün kaldırılışı ve Basın Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında gazetecilerin bayramını kutladı.

23.07.2016 18:21

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban 24 Temmuz Türk basınında sansürün kaldırılışı ve Basın Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında gazetecilerin bayramını kutladı. Basının öneminin son olarak 15 Temmuz'daki darbe girişiminde bir kez daha ortaya çıktığını kaydeden Başkan Karaçoban tüm basın mensuplarının Basın Bayramını kutladı.

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban 24 Temmuz Türk basınında sansürün kaldırışı ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Karaçoban mesajında, "Günümüz dünyasında katılımcı demokrasinin, ifade ve haber alma özgürlüğünün en büyük güvencelerinden ve olmazsa olmazlarından biri olan Türk basınının sansürden kurtuluşunun 108'inci yılını kutluyorum. Basının ne denli önemli olduğu son olarak 15 Temmuz darbe girişiminde ortaya çıkmıştır. Basın sayesinde tüm ülke birlik olarak darbecilere geçit vermemiştir. Vefakar, cefakar ve mesai mefhumu düşünmeden çalışan tüm basın mensuplarının Basın Bayramlarını kutluyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaçoban Basın Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement