Başkan Karaçoban'dan Çeşneli'ye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaçoban'dan Çeşneli'ye Ziyareti

Başkan Karaçoban\'dan Çeşneli\'ye Ziyareti

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, program dahilindeki haftalık mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

03.10.2015 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, program dahilindeki haftalık mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Çeşneli Mahallesini ziyaret eden Başkan Karaçoban'a eşlik eden muhtarlardan sorumlu müdür Ziya Demirel'de mahallede belediyenin yeni hizmete giren Çağrı merkezi ve e-belediye uygulamasının tanıtımını yaptı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Somuncu, Alaşehir Fen İşleri Müdürü Emin Dikici ve Muhtarlardan Sorumlu Müdür Ziya Demirel ile birlikte Çeşneli Mahallesini ziyaret etti. Başkan Karaçoban ve beraberindeki heyet Çeşneli Mahalle Muhtarı Adem Efe ve çok sayıda vatandaş tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

Çeşneli Mahallesinde Mahalle halkı ile istişare eden Başkan Karaçoban, yapılan ve yapılacak yol yapım çalışmalarını ve düzenleme işlerini yerinde inceledi. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Başkan Karaçoban, yapılması gereken her türlü çalışmanın program dahilinde gerçekleştirileceğini ifade etti.

ÇAĞRI MERKEZİNİN TANITIMI YAPILDI

Çeşneli Mahallesinde Alaşehir Belediyesinin modern belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilen projelerinden biri olan ve halka daha kaliteli hizmet sunabilmek için "444 8 653" numaralı Çağrı Merkezi ve e-belediye uygulamasının tanıtımı da yapıldı.

Ağustos ayında faaliyete geçen Çağrı merkezi ve e-belediye uygulamasının tanıtımı muhtarlardan sorumlu müdür Ziya Demirel tarafından gerçekleştirildi.

Demirel, "Halkın sorunlarını daha hızlı çözebilmek adına kurulan Çağrı Merkezi Alaşehir halkının hizmetinde. 6360 Sayılı Kanun ile mahalleye dönüştürülen köylerin bu hizmetten daha iyi faydalanması için buradayız. Bilgisayar teknolojisi kullanılarak hizmet sunuş yöntemini vatandaşın yaşamını kolaylaştıracak şekilde dizayn eden Çağrı Merkezi günlük ortalama 100 civarında istek ve şikayet alıyor. Çağrı Merkezine gelen talep doğrultusunda ilgili birimlerle irtibata geçilip en kısa sürede vatandaşa dönüş yapılıyor. Vatandaşlarımız yapılan geri dönüşler konusunda çok memnunlar. Çağrı merkezine en çok istek ve talepler ise Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğüne yönelik talepler. Hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında vatandaşlarımıza hizmet veren Çağrı Merkezi, hafta içi saat 17.00'den sonra ve hafta sonları www.alasehir.bel.tr adresindeki e-belediye alt yapısına entegreli istek/şikayet bildirim-takip butonundan gerekli bilgiler doldurularak hizmet vermeye devam ediyor." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaçoban'dan Çeşneli'ye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement