Başkan Karaman, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaman, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan Karaman, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, yaklaşan 30 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

10.03.2014 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, yaklaşan 30 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Hafta sonu Kavlaklık Mahallesi'ne bağlı Kocameşe'de ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Karaman vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Başkan Karaman 5 yıllık çalışmaların derlendiği kitapçık ile broşürlerini dağıttı. Kocameşe'de bulunan tüm evlerin tek tek kapısını çalan Başkan Karaman vatandaşların duasını aldı. Karaman vatandaşların "30 Mart akşamı tüm Türkiye'de olduğu gibi Kozcağız'da da ampuller yanacak" sözleri karşısında mutluluğu gizleyemedi.

Başkan Karaman yaptığı açıklamada, "Halkımız gibi Kocameşe'de ki vatandaşlarımız yaptığımız hizmetlerin farkındadır. Referandum sonunda Kocameşe'de tüm ara sokaklar dahil hizmet götürdük. Elbette ki eksik noksanlarımız olmuştur, fakat bunlar giderilebilecek küçük çapta sorunlar. Vatandaşlarımızla yapmış olduğumuz sohbetlerimizde gerekli notlarımızı aldık, çalışmalarımıza zaman kaybetmeksizin başlayacağız" dedi.

Ayrıca Başkan Karaman akşamda Ahmetler'de toplantıya katılarak mahallesindeki vatandaşları bilgilendirdi. Mahalle komşularından destek isteyen Başkan Karaman gittiği her yerde olduğu gibi Ahmetler'de de yoğun ilgi ile karşılandı. Toplantı sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaman mahalle komşularının taleplerini dinleyerek gereken çalışmaların en kısa zamanda gerçekleşeceği müjdesini verdi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaman, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement