Başkan Karaosmanoğlu, ''Yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun'' - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu, ''Yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun''

Başkan Karaosmanoğlu, \'\'Yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun\'\'

Başkan Karaosmanoğlu, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılının ilk gününde İzmit Atatürk Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerini makamında konuk etti

19.09.2016 17:52  Güncelleme: 17:54

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı nedeniyle İzmit Atatürk Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve Okul Aile Birliği Başkanını makamında konuk etti. Yeni dönemin öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için hayırlı olmasını ve başarılarla dolu geçmesini dileyen Başkan Karaosmanoğlu, misafirleriyle yakından ilgilendi.

EĞİTİM-ÖĞRETİM VAZGEÇİLEMEZ VE ERTELENEMEZ BİR SÜREÇTİR

İzmit Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Zanbak, öğretmen Meltem Kulaç, Okul Aile Birliği Başkanı Nilgün Usanmaz ile 5. sınıf öğrencisi Efe Usanmaz ve 6. sınıf öğrencisi Ecrenaz Dokuzlar'la buluşmasında geleceğimizin sahipleri çocuklarımızın yeni eğitim-öğretim döneminin güzel geçmesini dileyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Eğitim; bireyin ve toplumun gelişmesini sağlayan vazgeçilemez ve ertelenemez bir süreçtir. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geldiğince bu sürece katkı sunmaya çalıştık ve çalışıyoruz" dedi.

VELİ-ÖĞRETMEN İLİŞKİSİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUM

Birlikteliklerde öğrencilerinin yeteneklerinin öğretmenler ve veliler tarafından çok iyi keşfedilmesini gereğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Bu nedenle veli-öğretmen ilişkisini çok önemsiyorum. İyi organize olmuş ve sağlam ilişkilere dayanan iyi bir iletişim, inanıyorum ki çocuklarımızın geleceğine de olumlu yansıyacaktır. Bu nedenle eğitim hayatlarının her aşamasında öğrencilerimizin yanında olmaya bizlerde gayret gösteriyoruz. Henüz hayatlarının başında olan öğrencilerimizi düşünme ve zeka sporu olan satrançla tanıştırıyoruz. Sağlıklı, yaratıcı, üreten bireyler olarak yetişmelerini istiyor, bunun için gerekli altyapıyı hazırlıyoruz" diye konuştu.

ÖZGÜVENİ YÜKSEK BİREYLER YETİŞSİN İSTİYORUZ

Sekapark alanında hizmete açtığımız Bilim Merkezimiz ile çocuklarımızın bilgiyi görerek, dokunarak, işiterek öğrenmesini ve hayatları boyunca bu bilgileri uygulayıp geliştirmelerini istiyoruz diyerek açıklamalarını sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, "Geleceğimizi ve ülkemizi emanet edeceğimiz gençlerimizi, iyi yetişmiş birer fert olarak, modern, bilime dayalı, bilgiyi üreten ve bu bilgileri gelişen teknoloji ile ekonomik yararlılığa çeviren, öz güveni yüksek bireyler olarak yetiştirmek arzusundayız" açıklamasını yaptı. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra kendisini ziyaret eden öğretmenlere teşekkür ederken, öğrencilere hediye takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu, ''Yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement