Başkan Kocamaz'dan Otogar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocamaz'dan Otogar Açıklaması

Başkan Kocamaz\'dan Otogar Açıklaması

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, otogar konusunda ortaya çıkan sorunla ilgili kendisini üzen tek şeyin halkın mağduriyeti olduğunu belirterek, "Onun dışında sonuna kadar direneceğiz ve bu kentin hakkını geçmişte olduğu gibi birilerine peşkeş çekmeyeceğiz.

13.06.2016 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, otogar konusunda ortaya çıkan sorunla ilgili kendisini üzen tek şeyin halkın mağduriyeti olduğunu belirterek, "Onun dışında sonuna kadar direneceğiz ve bu kentin hakkını geçmişte olduğu gibi birilerine peşkeş çekmeyeceğiz. Orayı Mersin'e yakışır bir şekilde adam gibi yönetecek insanlara ihtiyacımız var" dedi.

Mersin İdmanyurdu'nun olağanüstü genel kurul toplantısında, otogar ve sahilde yıkımını gerçekleştirdikleri kefelerle ilgili açıklamalarda bulunan Kocamaz, her siyasi görüşten, her inançtan insanlarla oturup bir arada kent ortak paydasında dertleşebileceklerini, kentin problemlerini çözmek için bir gayret içerisine girebileceklerini söyledi. Kentin ve bu kentte yaşayan halkın hakkını hiç kimseye yedirmeyeceklerini vurgulayan Kocamaz, "Göreve geldiğimizden bu yana bu kentteki yanlışlarla mücadele ediyoruz. Ne iftiralar atılıyor, ne sataşmalar yapılıyor, ne hakaretler ediliyor ve bizim işimizi yapmamızın önüne geçen, geçmek isteyen bir grup var" diye konuştu.

"OTOGARLA İLGİLİ BENİ ÜZEN TEK KONU HALKIN MAĞDURİYETİ"

Otogarla ilgili son dönemde siyasilerin ve bir çok kişinin devreye girdiğini ifade eden Kocamaz, şöyle devam etti; "O işi istismar ettiler. Bütün mesele bizim yasalara sahip çıkmamız, yasalar çerçevesinde kentimize sahip çıkmamız, bu kentin halkının hakkını ona buna peşkeş çekmemiz, direnmemiz ve neticede birileri tarafından da bir şekilde itham altında bırakılmamız. Beni otogar olayında bir tek üzen konu var, o da halkın mağduriyeti. Onun dışında sonuna kadar direneceğiz ve bu kentin hakkını geçmişte olduğu gibi birilerine peşkeş çekmeyeceğiz. Orayı Mersin'e yakışır bir şekilde adam gibi yönetecek insanlara ihtiyacımız var."

Sahillerde yaptıkları düzenlemelerle ilgili de konuşan Kocamaz, "Öbür taraftan sahillerde yaşanan hadiselerde de bizim üstümüze geldiler. 'İnsanların ekmekleriyle oynandı' dediler. Arkadaşlar, o insanlar halkın hakkını gasp ederken, bugün bizi eleştirenler neredeydi acaba? 48 metre kare diye kiraladığı iş yerini bin 700 metreye çıkaranlar, bu kentin hakkını yerken bu eleştirenler neredeydi. ya da o kanunsuzluklar bu şekilde yayılmalar yapılırken bu işi gören, göz yuman, kentini çok sevdiğini söyleyen insanlar neredeydi acaba" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocamaz'dan Otogar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement