Başkan Körüstan'dan Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan'a Tekme - Son Dakika
Güncel

Başkan Körüstan'dan Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan'a Tekme

Başkan Körüstan\'dan Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan\'a Tekme

Yaşananların ÖNCESİ Başkan Erkan Körüstan'ın birkaç gün önce yerel bir televizyon kanalında, Burada bir provokasyon var. Daha önce söylemiştim yine söylüyorum, 2 bin kişi de bağırsa, tüm Bursa da bağırsa istifa etmeyeceğiz.

18.03.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşananların ÖNCESİ

Başkan Erkan Körüstan'ın birkaç gün önce yerel bir televizyon kanalında, Burada bir provokasyon var. Daha önce söylemiştim yine söylüyorum, 2 bin kişi de bağırsa, tüm Bursa da bağırsa istifa etmeyeceğiz. Buraya at koşturmaya alışmış olanlar var. Biz kulübümüzde kimsenin at koşturmasına izin vermeyeceğiz şeklindeki açıklamalarının ardından Teksas Grubu Tribün Lideri Selim Kurtulan da Kayserispor maçından bir gün önce yaptığı açıklamada, Bursasporlu olabilirsiniz fakat kurumsal ve sportif anlamda hiçbir başarı gösteremediniz. Başarısızlığınızı örtbas etmek için bizi provokatör ilan ettiniz. Bizi üyelikten atmak için kongreden yetki istiyorsunuz. Merhum şampiyon başkan İbrahim Yazıcı'yı tehdit ettiğimizi iddia ediyorsunuz. Fakat Yazıcı döneminde bu taraftarın fair play ödülünü kazanarak kulübe 2 milyon TL kazandırdığını bilmiyorsunuz. Mayıs ayını beklemeyiniz. Derhal istifa ediniz ifadelerini kullanmıştı. GERGİNLİK TIRMANDI

Başkan Körüstan ve Tribün Lideri Selim Kurtulan'ın karşılıklı açıklamaları gerginliğin tırmanmasına neden oldu. Bursaspor'un Kayserispor'a deplasmanda 2-0 yenildiği karşılaşma ilginç olaylar yansıdı. Bursa'da yayın yapan bir televizyon kanalında maç sonrası yayınlanan görüntülerde Kayseri Kadir Has Stadı'nı terk eden Başkan Erkan Körüstan'a, Teksas Tribün lideri Selim Kurtulan, 'Başkanım bize laf yetiştireceğine takımın haline baksana' sarfettiği sözü ekranlara yansıdı. Öfkesine hakim olamayan Başkan Erkan Körüstan, tribün lideri Selim Kurtulan'a önce tekme attı, ardından da kovaladı. Kurtulan buradan kaçmak isterken Başkan Erkan Körüstan bu kez de araya girmeye ve olayı sakinleştirmeye çalışan yöneticilere bağırarak tepki gösterdi. Emniyet güçleri olayın daha da büyük boyutlara ulaşmasını önledi. Yaşananlar yeşil beyazlı taraftarlarca da tepkiyle karşılandı. Bursa'ya gece dönen Bursaspor kafilesini havaalanında bekleyen bazı Bursaspor tarftarları tepkilerini, takım otobüsünün önünü kesip Daum'u istifaya çağırarak, gece geç saatlerde havaalanından ayrılan yöneticilerin araçlarını tekmeleyerek gösterdiler.

TARAFTARLAR TEPKİLERİNİ YAZDILAR

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Başkan Erkan Körüstan'ın bu tavrını doğru bulmadıklarını söyleyen taraftarlar, alınan kötü sonuçlar ve yaşananlar nedeniyle yönetimi ve Teknik Direktör Christoph Daum'u da istifaya davet etti. KURTULAN TAKIMIN DURUMUNU SORDUK

Bursaspor Tribün Lideri Selim Kurtulan maçtan sonra yaşananlarla ilgili Doğan Haber Ajansı'na (DHA) açıklamada bulundu. Kurtulan, Başkan Erkan Körüstan'a maçtan sonra takımın durumunu sorduk. O da saldırdı. Saldırıya geçince orada kargaşa yaşandı ve polisler araya girdi. Bol bol küfür ettiler. Derhal istifa etmesini bekliyoruz. Bursasporlular soru sormayacak, hesap sormayacak, orayı çiftlik gibi yönetecekler, bunu istiyorlar ifadelerini kullandı.

Başkan Erkan Körüstan ise konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmayacağını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkan Körüstan'dan Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan'a Tekme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement