Başkan Kurtulan'dan Haked'e Teşekkür Yemeği - Son Dakika
Yerel

Başkan Kurtulan'dan Haked'e Teşekkür Yemeği

Başkan Kurtulan\'dan Haked\'e Teşekkür Yemeği

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Hacı Ahmet Köyü Eğitim Gönüllüleri Derneği ( HAKED) üyelerine, yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür yemeği verdi.

04.02.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Hacı Ahmet Köyü Eğitim Gönüllüleri Derneği ( HAKED) üyelerine, yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür yemeği verdi.

Öğretmenevindeki yemeğe Başkan Sadi Kurtulan, HAKED Başkanı İrfan Topal ve yönetim kurulu üyeleri, eğitim gönüllüleri ile öğrenciler katıldı. İlçede eğitim gönüllülerinin bir araya geldiği tek dernek olan HAKED'in çalışmalarını takdirle izlediğini söyleyen Başkan Kurtulan, eğitime inanmış insanların fedakarlığının her şeyin üstünde olduğunu belirtti.

Kurtulan, "Hepimizin yetişmesinde anne ve babamızın yanı sıra bize her zaman destek olan insanların emeği vardır. Bunu asla unutmamalıyız. Gerek eğitim gerekse de mesleki hayat da kazandığımız başarıların temeli bu yardım ve dayanışmadır. HAKED, yıllara yayılan hizmetleriyle her geçen gün büyüyen, kendini yenileyen, kalabalık ve mutlu bir eğitim ailesi olma yolunda hızla ilerliyor. Eğitime gönül veren bu derneğin Mustafakemalpaşa'da yaptığı öncülüğün takip edileceğine inanıyorum. Derneğin yardımlarıyla eğitim hayatına devam eden çocuklarımız da yıllar sonra bu gönüllüler organizasyonuna sahip çıkacaklardır. Eğitim için sürdürülen bu çalışmaların hep yanında olacağız. HAKED gönüllülerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başlarılar diliyorum" dedi.

HAKED Başkanı İrfan Topal ise, 2009 yılında kurulan derneğin ilköğretimden üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde okuyan öğrencilere maddi ve manevi destek olduğunu dile getirdi.

Başkan Kurtulan, yemeğin ardından HAKED eğitim gönüllülerine plaket verdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kurtulan'dan Haked'e Teşekkür Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement