Başkan Özakcan'dan Aydınspor 1923'e Baklava Dopingi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özakcan'dan Aydınspor 1923'e Baklava Dopingi

Başkan Özakcan\'dan Aydınspor 1923\'e Baklava Dopingi

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan Aydınspor 1923 antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti.

12.02.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan Aydınspor 1923 antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 hafta sonu kendi evinde oynayacağı Konya Anadolu Selçuklu maçının hazırlıklarına devam ediyor. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan takımın bugünkü antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti. Ziyarete Başkan Özkacan'ın yanı sıra, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı ve Aydınspor 1923 yöneticisi Cengiz Sune, bazı belediye müdürleri, Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Akif Başaran ve kulüp yöneticileri katıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'u 3-1 mağlup eden Aydınspor 1923'lü futbolcuları tebrik eden Başkan Özakcan, "Bu galibiyetleri sürdürüp gerisini getirdiğimiz takdirde şampiyonluk için hedefimize ulaşacağız. Aydın halkı size inanıyor ve güveniyor. Sezon sonunda vatandaşlarımızı mutlu edecek güzel bir şampiyonluğun kulübe çok yakışacağını inanıyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Konuşmasının ardından futbolculara kendi eliyle baklava yediren Özakcan, bir süre takımın idmanını izleyerek kulüp yöneticilerinden bilgi aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özakcan'dan Aydınspor 1923'e Baklava Dopingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement