Başkan Özakcan'dan Çiftlikköy'de Çocuklara Özel İlgi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özakcan'dan Çiftlikköy'de Çocuklara Özel İlgi

Başkan Özakcan\'dan Çiftlikköy\'de Çocuklara Özel İlgi

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, her hafta olduğu gibi bu hafta sonunu da mahalle ziyaretleri ile değerlendiriyor.

23.06.2014 11:51

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, her hafta olduğu gibi bu hafta sonunu da mahalle ziyaretleri ile değerlendiriyor.

Mayıs ayı başından itibaren her hafta sonunda mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, bu hafta sonunda da yaptığı ziyaretler arasına Çiftlikköy Mahallesi'ni de kattı. Mahallede, Efeler Belediyesi tarafından döktürülen lokma hayrına da katılan Başkan Özakcan'ı Mahalle Muhtarı Fikret Uyur ve kalabalık halk topluluğu karşıladı.

Mahalle Muhtarı ve vatandaşlardan köyün ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Özakcan, mahalleli vatandaşları dikkatle dinleyerek, her türlü detayı not aldı.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret sonrası mahalle muhtarı ve vatandaşlar, ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirttiler. Çocuklarla da özel olarak ilgilenen Başkan Özakcan, verdiği oyuncaklarla da çocuklara bayram sevinci yaşattı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özakcan'dan Çiftlikköy'de Çocuklara Özel İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement