Başkan Özakcan, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özakcan, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Özakcan, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Efeler Belediye Başkanı Özakcan, Kardeşköy, Yeniköy ve merkezde hem tamamlanan hem de devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

26.09.2014 16:01  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan; Kardeşköy, Yeniköy ve merkezde hem tamamlanan hem de devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, aciliyeti olan Kardeşköy, Yeniköy ve Merkezdeki bazı sokaklarda yapımı tamamlanan ve devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında görüşlerini belirten Başkan Özakcan; "En uzakta olan mahallelerimize kadar her türlü hizmeti mutlaka ulaştırmak kararlılığındayız. Özellikle yaklaşan kış mevsiminde ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için, çalışmalarımızı hızlandırdık. Acil müdahale ihtiyacı olan bazı sokak yollarının yapımını arkadaşlarımız tamamladılar. Belediye olarak satın almak için girişimde bulunduğumuz iş makinelerimiz geldiği andan itibaren bu çalışmalarımız hız kazanarak devam edecek. Bizi hizmet etmekle görevlendiren vatandaşlarımızın memnuniyeti en büyük hedefimizdir" dedi.

Başkan Mesut Özakcan'a, yol çalışmalarına yönelik yaptığı incelemeler esnasında Başkan Yardımcısı Cengiz Sune ve Yol Şefi Neşe Özdemir eşlik ederek bilgi verdiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özakcan, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement