Başkan Özdemir, Öğrencilere Karne ve Hediye Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Başkan Özdemir, Öğrencilere Karne ve Hediye Dağıttı

Başkan Özdemir, Öğrencilere Karne ve Hediye Dağıttı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Savran Köyü Okulunda öğrencilere karne vererek çeşitli hediyeler dağıttı.

22.01.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Savran Köyü Okulunda öğrencilere karne vererek çeşitli hediyeler dağıttı.

Gölbaşı ilçe Savran Köyü okulunda öğrencilerle bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, öğrencilerle bir süre sohbet ederek yarıl yıl tatillerini değerlendirmelerini istedi.

Öğrencilere başarılar dileyerek tatillerini iyi geçirmelerini dileyen Başkan Özdemir, "Sizlerin eğitim öğretim sürecine aktif katılımınız, öğrencilerimizi hem sosyal hayatta hem de okul hayatında daha başarılı kılacaktır. Çocuğunuzu tanımaya, onun yeterli ve yetersiz yönlerini objektif olarak değerlendirmeye çalışın. Öğrencilerimizin dönem boyunca sergilediği performans akranları veya kardeşleriyle karşılaştırılıp kıyaslanmamalıdır. Yetenek, ilgi ve beceri olarak bakıldığında her çocuğun kendine özgü özellikleri olduğu unutulmamalıdır. Birçok problemin çözümü için olaydan sonra tepki vermek yerine, önleyici yöntemler denemek gerekir. Çocuğunuzun okuldaki performansını yakından takip etmeniz önemlidir. Bu ise sadece sınav notlarını öğrenmek, sınav tarihlerinden önce ders çalışma öğütleri vermek değildir. Anne babaların, okul ile işbirliği içine girerek çocuğun yaşadığı başarısızlığın olası nedenlerini araştırmaları, eksik yönlerini tespit ederek giderebilmesi için yardımcı olmaları gerekir" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özdemir, Öğrencilere Karne ve Hediye Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement