Başkan Özden, İşletmenin Açılışını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Özden, İşletmenin Açılışını Yaptı

Ankara Çubuk ilçe Belediye Başkanı Özden, Çubuk'ta hizmete giren hediyelik eşya ve züccaciye ürünlerinin satıldığı bir işletmenin açılışını yaptı.

05.11.2013 10:57  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Çubuk ilçe Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk'ta hizmete giren hediyelik eşya ve züccaciye ürünlerinin satıldığı bir işletmenin açılışını yaptı.

Cumhuriyet Mahallesi Mutlu Sokak'ta bulunan züccaciye showroomunun açılışına Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Müftüsü Bilal Kara, eski belediye başkanlarından Süleyman Haksever, MHP İlçe Başkanı Said Aydos, Belediye Meclis Üyeleri Sabri Koca, Ahmet Uzun, Kemal Küçük, Ömer Aydın, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Çubuk'un siyasetinin ve iş dünyasının tanınmış simaları ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Kara'nın okuduğu dualarından sonra Başkan Özden ve beraberindekiler kurdeleyi keserek mağazanın açılışını yaptı.

İşyerinin Çubuk'a ve Çubuklulara hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Özden, ilçeye yeni iş alanları açan iş adamlarına ve işyeri sahiplerine teşekkür etti.

Atatürk Caddesi'nin ve Mutlu Sokak'ın Bekir Ağalar'ın Konağı'nın restore edilmesiyle yeni bir yüze kavuştuğunu söyleyen Başkan Özden, Şehir Müzesi'nin açılmasıyla daha da çok hareketleneceğini belirterek, şunları söyledi:

"Biz belediye olarak Çubuk'un gelişmesine ve geleceğine yatırım yaparken girişimci hemşerilerimiz de Çubuk'a açtıkları modern işyerleri ile ilçemize katkıda bulunuyorlar. Bu işyerinin de vatandaşlarımıza alışveriş konusunda kolaylık sağladığı gibi ilçe ve ülke ekonomisinde de büyük katılar sağlayacağına inanıyorum. Yeni işletmenin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Amaçlarının kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlarla Çubuk halkına sunmak olduğunu ifade eden iş yeri sahibi Tahir Sipahi ise, "Sektörümüzde hem kalite hem de fiyat anlamında oldukça iddialıyız. Belediye Başkanımız Sayın Lokman Özden her zaman esnafın yanında. Bu biz gibi yatırımcılar açısından çok önemli. Açılışımıza katılan tüm dostlarımıza ve müşterilerimize teşekkür ederiz" dedi.

Açılışın ardından Sipahi, firmaları ve satışını yaptıkları markalarla ilgili bilgi verdi.

Başkan Özden'in gerçekleştirdiği mağaza açılışına vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Açılış nedeniyle züccaciye ve mutfak gereçlerinde yapılan indirimlere ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. İndirimdeki ürünler adeta kapışılırken, açılışın ardından vatandaşlar içeriye akın etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özden, İşletmenin Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement