Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk: Ceyhan Hızla Gelişecek - Son Dakika
Yerel

Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk: Ceyhan Hızla Gelişecek

Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk: Ceyhan Hızla Gelişecek

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, önümüzdeki yıllarda Ceyhan'ın Adana'nın en hızlı gelişen ilçesi olacağını söyledi.

17.07.2014 10:00

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, önümüzdeki yıllarda Ceyhan'ın Adana'nın en hızlı gelişen ilçesi olacağını söyledi.

Ceyhan'ın gerek sahip olduğu nüfus gerek ekonomik değerleri açısından ülkenin birçok ilinden büyük bir ilçe konumunda olduğunu belirterek, "Ayrıca son dönemlerde özellikle enerji alanındaki yatırımlardan dolayı da ayrı bir değer ve önem kazanmıştır. Nüfusu itibariyle birçok ilden büyük bir ilçemiz. Ekiplerimiz sürekli sahada. Biz de fırsat buldukça vatandaşlarımızın ziyaretine gidiyoruz. Onların taziyelerine katılıp acılarını paylaşıyoruz. Nişan ve düğün davetlerine icabet edip sevinçlerine ortak oluyoruz" dedi.

Yatırımcılara her türlü kolaylığın sağlanacağını belirten Öztürk, şunları kaydetti:

"İlçemizin yıllardır iktidar nimetlerinden faydalanamaması büyük bir kayıptır. Ancak Ceyhan, bundan böyle Ak Belediyecilik ile buluşmuştur. Yaptığımız çalışmalar ve görüşmeler neticesinde birçok kamu yatırımını ilçemize getirmek için uğraş veriyoruz. Önümüzdeki yıllarda Ceyhan Adana'nın en hızlı gelişen ilçesi olacağı kanaatindeyim. Devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ve özel sektörün yapacağı yatırımlarla ilçemizin önü açılacaktır. İlçemizin gelişmesine yönelik yatırımlarda bulunmak isteyen yatırımcılara Ceyhan Belediyesi olarak her türlü kolaylığı sağlamaya hazırız." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk: Ceyhan Hızla Gelişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement