Başkan Sargın Kırsal'da Ki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Sargın Kırsal'da Ki Çalışmaları İnceledi

Başkan Sargın Kırsal\'da Ki Çalışmaları İnceledi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Yörükler Mahallesi'nde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

14.10.2016 14:44  Güncelleme: 14:45

Belediye Başkanı Osman Sargın'ı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu'nu Yörükler Mahallesi'nde muhtar Mehmet Batı karşıladı.Yörükler Mahallesi girişinde bulunan köprü yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sargın ayrıca Mahalle Hizmet binasının onarım çalışmalarını da inceleyerek çalışmalar hakkında muhtardan bilgi aldı.

Kırsalda ki alt ve üst yapı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü dile getiren Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında "Kırsal mahallelerimiz de gerek Hükümetimiz, gerek Büyükşehir Belediyesi ve gerekse de İznik Belediyemiz marifeti ile yatırımlarımıza, hizmetlerimize devam ediyoruz. Bugün Yörükler Mahallemiz de köprü yıkım çalışmalarımızdan, mahalle konağı onarım çalışmalarımıza kadar bir çok hizmet devam ediyor. İznik Belediyesi olarak onarımına başladığımız mahalle konağının boya ve badana işlerinin de bitmesinin ardından sosyal alanda hizmet verilmesi planlanmaktadır. Ben çalışmalarda emeği geçen herkese tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Yörükler Mahallesi'nde Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BUSKİ ekipleri tarafından yıkım çalışmaları devam eden eski köprünün yerine yeni bir köprü yapılacağı bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Sargın Kırsal'da Ki Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement