Başkan Şenol Belediye Personeli ile Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Şenol Belediye Personeli ile Bayramlaştı

Başkan Şenol Belediye Personeli ile Bayramlaştı

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, personeliyle geleneksel hale getirilen bayramlaşmada bir araya geldi.

11.10.2013 11:18  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, personeliyle geleneksel hale getirilen bayramlaşmada bir araya geldi.

Gaziemir Belediyesi Düğün ve Nikah Salonu'nda bu yıl beşincisi düzenlenen bayramlaşmada personele kavurma, pilav ve ayran ikram edildi. Bayramlaşmaya belediyenin tüm çalışanlarının yanı sıra il genel ve belediye meclis üyeleri, Belediye İş Sendikası 4 No'lu Şube Başkanı Şahin Kaya'da katıldı. Eğitimden sağlığa, çevreden tarihe, kültür-sanattan altyapıya sayısız projeyi hayata geçirdikleri dile getiren Başkan Şenol, sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdikleri projelerin de örnek alındığını söyledi.

"GELECEK NESİLLER BİZİ TAKDİR EDECEK"

Belediyeciliğin ekip ve özveri işi olduğunu ifade eden Başkan Şenol, "Ekip olarak bu kentte 40 yıldır konuşulan ama yapılamayan projeleri hayata geçirdik. Gelecek nesiller bizi takdir edecek. Gaziemir çok hızlı gelişiyor. Yapacak daha çok işimiz var. 5 yıl daha başınızdayım. Birlik, bütünlük, dayanışma ve özveriyle bu kenti daha ileriye götüreceğiz" diye konuştu. Çalışanının maaşını alın teri kurumadan ödediklerini ifade eden Başkan Şenol, bayram öncesi tüm imkanlarını seferber ederek personelinin maaş, ikramiye ve alışveriş çeklerini ödediklerini söyledi.

"BAŞKAN ŞENOL'A SAHİP ÇIKIN"

Bayramlaşmada konuşan Belediye İş Sendikası 4 No'lu Şube Başkanı Şahin Kaya ise, Başkan Şenol'un her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduğuna vurgu yaptı. Küpeli, "Birkaç yıl öncesine kadar maaşlarını bile düzenli alamayan çalışanlarımız Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol döneminde ekonomik ve sosyal haklar çok iyi bir noktaya ulaştı. Sizler de emekçi dostu Başkanınıza sahip çıkın" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şenol Belediye Personeli ile Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement