Başkan Silpagar Pazarcıları Dinledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Silpagar Pazarcıları Dinledi

Başkan Silpagar Pazarcıları Dinledi

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, pazarcıların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

07.05.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, pazarcıların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Yalova Pazarcılar Odası Başkanı Orhan Seyfi Kalyoncu ve yönetim kurulu, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Başkan Silpagar'a odanın yeni yönetimi ve yapılanması hakkında bilgiler veren Kalyoncu, Çiftlikköy'deki kapalı pazar yeri ile ilgili bazı aksaklıkları iletti.

Kalyoncu, "Pazar yerinde insiyatifin belediyede olması gerekiyor. Ancak uygulamada bazı sorunlar var. İkinci şahısların önceki belediye yönetimi döneminde aldıkları pazar yerinde tezgah açma haklarını üçüncü şahıslara para karşılığı kiraladıkları yönünde şikayetler alıyoruz. Biz burasının belediye uhdesinde olmasını ve pazar esnafının da yasaların izin verdiği şekilde korunmasını istiyoruz" diye konuştu.

Konuyla alakalı kendilerine bazı şikayetlerin ulaştığını söyleyen Başkan Silpagar ise, uygulamalarda yasalara uygun olmayan bir durum olup olmadığının tespiti için Pazarcılar Odası yönetemini ilgili komisyon üyeleriyle görüştürdü.

Yalova'daki görevine bir kaç ay önce atanan Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz da Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Silpagar Pazarcıları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement