Başkan Şimşek Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Şimşek Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi

Sorgun'da LYS de yüksek puan alarak dereceye giren öğrenciler, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek tarafından ödüllendirildi.

22.08.2015 11:25

Sorgun'da LYS de yüksek puan alarak dereceye giren öğrenciler, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek tarafından ödüllendirildi.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in makamında düzenlenen ödül törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, meclis üyeleri ve üniversite sınavında başarılı olan öğrencilerle velileri katıldı.

Şimşek, belediye olarak ilçede başarılı öğrencileri yıllardır ödüllendirerek teşvik etmeye çalıştıklarını anımsattı. Bu yıl LYS'de 9 tıp, 3 hukuk ve 3 eczacılık fakültelerini kazanan 15 öğrenciye ödül vereceklerini aktaran Şimşek "Öğrencileri ödüllendirmekteki amacımız, onları teşvik etmektir. İnşallah bu başarılı öğrencileri gören diğer öğrencilerimiz de daha çok çalışıp daha başarılı olurlar. Biz her zaman iyi bir örnek oluşturan öğrencilerimizin yanındayız. Öğrencinin gayreti, idarecilerimizin yönlendirmesi ve öğretmenlerimiz özverili çalışmalarıyla başarı kazanılıyor. İleride Sorgun'un yetiştirdiği ideal insanlar olarak sizler akla geleceksiniz" dedi.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci de öğrenci sayılarının her geçen yıl azalmasına rağmen üniversiteyi kazanan öğrenci sayılarının yükseldiğini, bu yıl yapılan sınavlarda 235 öğrencinin 4 yıllık, 232 öğrencinin de 2 yıllık üniversitelere yerleştiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Şimşek her bir öğrenciye bin lira para ödülü verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Şimşek Dereceye Giren Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement