Başkan Şirin'e Hamsi Şenliği Daveti - Son Dakika
Yerel

Başkan Şirin'e Hamsi Şenliği Daveti

Başkan Şirin\'e Hamsi Şenliği Daveti

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Kazaz ve Turgutlu Karadenizliler Derneği İbrahim Uzun ile birlikte dernek üyelerini makamında ağırladı.

11.02.2016 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Kazaz ve Turgutlu Karadenizliler Derneği İbrahim Uzun ile birlikte dernek üyelerini makamında ağırladı. Kazaz, Karadeniz kültürünü Manisa halkı ile paylaşmak istediklerini belirterek Başkan Şirin'i 14 Şubat'ta gerçekleştirecek oldukları Hamsi Şenliği'ne davet etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Kazaz, Turgutlu Karadenizliler Derneği İbrahim Uzun, dernek üyesi MHP'li Turgutlu Belediye Meclis Üyesi Hasan Koç ve dernek üyelerini makamında ağırladı.

Trabzonlular Derneği olarak Manisa'da ilk kez Hamsi Şenliği düzenleyeceklerini söyleyen Trabzonlular Derneği Başkanı Mustafa Kazaz, şenlikle Karadeniz kültürünü yansıtarak, vatandaşlara hamsi ikramında bulunacaklarını söyledi.

Manisa'ya hareket kazandıracak bir etkinlik hazırlığında olduklarını belirten Kazaz, Başkan Şirin'i de aralarında görmek istediklerini ifade ederek kendisini şenliğe davet etti. Başkan Şirin de konuklarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Öncelikle davetinizden dolayı teşekkür ediyorum. Türk kültür mozaiğimizin en özel parçalarından olan Karadeniz kültürünü yaşatma ve gelecek nesillere aktarma çabanız takdire şayandır. Turgutlu Karadenizliler Derneğimiz'in geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Hamsi Şenliği'nde biz de Turgutlu'da oldukça keyifli, birlik ve beraberliğimizi yansıttığımız güzel bir organizasyonda bir arada olduk. Umuyorum ki bu güzel birliktelik Manisa'da da yaşanacaktır" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şirin'e Hamsi Şenliği Daveti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement