Başkan Tahmazoğlu, Semt Pazarı Esnafını ve Aileleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tahmazoğlu, Semt Pazarı Esnafını ve Aileleri Ziyaret Etti

Başkan Tahmazoğlu, Semt Pazarı Esnafını ve Aileleri Ziyaret Etti

İlçe genelinde yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların ve esnafın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için hizmete sunulan İstiklal Semt Pazarı’nı gezerek, hayırlı ramazanlar diledi.

30.06.2014 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçe genelinde yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların ve esnafın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapması için hizmete sunulan İstiklal Semt Pazarı'nı gezerek, hayırlı ramazanlar diledi.

Şahinbey Belediyesi tarafından hizmete sunulan 6 semt pazarından biri olan İstiklal Semt Pazarı'nı ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, pazar alanında bulunan esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

"SOKAK ARALARINDA SEMT PAZARI KURUYORDUK"

Daha önce pazar pazarını sokak aralarında kurduklarını ifade eden esnaf, şunları söyledi:

"Sokaklarda pazar kurduğumuz için araç trafiğini engelliyorduk. Bu durumdan hem bizler, hem de mahalle sakinleri rahatsız oluyordu. Vatandaşlarımızda alışverişlerinde zorluk çekiyordu. Sağ olsun Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, istiklal semt pazarımızı hizmete açtı. Şimdi hem bizler hem de alışveriş yapan vatandaşlar rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapıyor."

"ESNAFIMIZ VE VATANDAŞIMIZ İÇİN YENİ SEMT PAZARLARI YAPACAĞIZ"

Başkan Tahmazoğlu ise şu açıklamada bulundu:

"Altı adet semt pazarını hizmete sunduklarını ve iki adet semt pazarının yapımının devam ettiğini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, semt pazarlarını çok önemsiyoruz. Çünkü hem esnafımız hem de vatandaşımız kışın yağmurun altında yazın güneşin altında sokak aralarında mağdur oluyor. Yaptığımız semt pazarları ile rahat ve huzurlu alışveriş alanı oluşturuyoruz. İstiklal mahallemizde Pazar alanı için yer yoktu. Bunun için kamulaştırma yaparak, bu mahallemize de bir semt pazarı yaptık. Esnafımızın ve vatandaşımızın rahat ve huzuru için yeni semt pazarları yapmaya devam edeceğiz."

BAŞKAN TAHMAZOĞLU AİLELERİ ZİYARET ETTİ

İstiklal Semt Pazarı'ndan ayrılan Başkan Tahmazoğlu, daha sonra eşi Elif Tahmazoğlu ile birlikte İstiklal ve 60. Yıl mahallelerinde aileleri evlerinde ziyaret ederek, hayırlı ramazanlar diledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tahmazoğlu, Semt Pazarı Esnafını ve Aileleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement