Başkan Taşçı, "Dans Et Samsun Grubu" Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Taşçı, "Dans Et Samsun Grubu" Üyeleriyle Buluştu

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Dans Et Samsun Grubu üyeleriyle bir araya geldi.

30.10.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Dans Et Samsun Grubu üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Taşçı, Dans Et Samsun Grubu yöneticisi ve eğitmeni Gizem Birsöz Erkan'ın organize ettiği ve ilçedeki bir kafede düzenlenen programda, katılımcılarla ülke gündeminden yerel yönetimlere, kültürel etkinliklerden belediye projelerine kadar farklı konularda sohbet etti.

Kültürel etkinliklere ağırlık veren, sanatsal faaliyetlerin her zaman içerisinde olan bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini anlatan Taşçı, bir kesimin değil, her kesimin içerisinde bulunabileceği etkinlikler ile başta gençler olmak üzere her yaş grubunun sosyal hayat içerisinde yer almasına katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Bu anlamda Dans Et Samsun Grubu'nun faaliyetlerini takdirle takip ettiklerini dile getiren Taşçı, Atakum Belediyesi olarak faaliyetlerinde işbirliği yapmak, ilçede daha çok genci etkinlikleriyle buluşturmak için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Gençlerden doğaya daha fazla duyarlı olmalarını isteyen Taşçı, şöyle konuştu:

"Atakum ilçesi hızla gelişiyor, değişiyor. Bu da beraberinde konut sayısının sürekli artmasını getiriyor. Konut sayısı arttıkça, yeşil alanların azalmaya başlamasıyla Atakum Belediyesi olarak düğmeye bastık. Yeni bina yapanlara konut ve dükkan sayısı kadar fidan dikmeden iskan vermiyoruz. Öte yandan gelen talepler doğrultusunda eski yapılarda oturan vatandaşlarımız için de fidan dikiyoruz. Yine aynı düşünceden hareketle içerisinde tohumların bulunduğu kalemleri dağıtıyoruz. Daha yeşil bir Atakum için çalışıyoruz. Bu çalışmalara özellikle gençlerimizden destek bekliyoruz. Dans Et Samsun Grubu olarak sizlerden de en az bir fidanı toprakla buluşturmanızı istiyoruz."

Erkan da Atakum Belediye Başkanı Taşçı'nın projelerini ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Özellikle gençlerle olan yakın iletişimi bizleri son derece memnun ediyor. Bizler de ilçemizin değişim ve gelişimine katkı sağlamak adına üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek için buluşmayı gerçekleştirdik" ifadesini kullandı.

Başkan Taşçı'nın eşi Fatma Taşçı ile Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Şentürk'ün de katıldığı programda Erkan, Taşçı'ya katılımından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Taşçı, 'Dans Et Samsun Grubu' Üyeleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement