Başkan Temel Karadeniz: "5 Bin Çocukla Bir Çocuk İftarı Yapmak İstiyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Temel Karadeniz: "5 Bin Çocukla Bir Çocuk İftarı Yapmak İstiyoruz"

Başkan Temel Karadeniz: "5 Bin Çocukla Bir Çocuk İftarı Yapmak İstiyoruz"

Küçükçekmece Belediye personeli geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

16.07.2014 08:58

Küçükçekmece Belediye personeli geleneksel iftar yemeğinde buluştu. Sadece çocukların katılacağı bir iftar yapmayı düşündüklerini vurgulayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "5 bin çocukla bir çocuk iftarı yapmak istiyoruz" dedi.

Küçükçekmece Belediyesi personeli, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'nda gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeğine büyük katılım oldu. İftar yemeğine Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, başkan yardımcıları ve yaklaşık bin 500 belediye personeli katıldı.

"5 BİN ÇOCUKLA BİR ÇOCUK İFTARI YAPMAK İSTİYORUZ"

Her gün ayrı bir mahallede iftar açtıklarını belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Küçükçekmece'deki bu Ramazan hareketliliği özellikle çocukların dünyasında çok önemli bir yer tutuyor. Onlara Ramazan hatıraları oluşturuyoruz. Bu kapsamda inşallah çocuklara özel bir de 'Çocuk İftarı' adında bir program düşünüyoruz. 20 mahallemiz var, 20 mahallemizde ayrı ayrı sokak iftarı olacak. Ayrıca sadece çocuklarımızı davet edeceğimiz bir sokak çocuk iftarımız olacak. O iftara biraz daha özeniyoruz. Çocuk menüsü düşünüyoruz ve aynı zamanda iftar neşesini tadabileceği bir ortam hazırlamaya çalışıyoruz. 5 bin çocuk hedefliyoruz. 5 bin çocukla bir çocuk iftarı yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ezanın okunmasının ardından Başkan Karadeniz ve belediye çalışanları oruçlarını açtı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Temel Karadeniz: '5 Bin Çocukla Bir Çocuk İftarı Yapmak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement