Başkan Toçoğlu: "Kendinden Emin Bir Anlayışın Kadrolarıyız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu: "Kendinden Emin Bir Anlayışın Kadrolarıyız"

Başkan Toçoğlu: "Kendinden Emin Bir Anlayışın Kadrolarıyız"

Hendek Yağbasan Köyü sakinleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin daha da güzelleşmesi, temiz bir çevreye sahip olması, kendi enerjisini üreten bir şehir olarak anılması, kültür başkenti olarak örnek gösterilmesi için önemli projeleri hayata geçirdik.

28.03.2014 15:31

Hendek Yağbasan Köyü sakinleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Şehrimizin daha da güzelleşmesi, temiz bir çevreye sahip olması, kendi enerjisini üreten bir şehir olarak anılması, kültür başkenti olarak örnek gösterilmesi için önemli projeleri hayata geçirdik. İnşallah Sayın Başbakanımızdan aldığımız medeniyet tasavvuru ile şehrimizi yönetmeye devam edeceğiz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Yağbasan Köyü sakinleri ile istişare toplantısında bir araya geldi. Vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda konuşan Yağbasan Köyü Muhtarı Mustafa Koçoğlu, 5 yıllık dönemde Büyükşehir Belediyesi ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını belirterek, yeni dönemde de karşılıklı diyaloğu önemseyeceklerini ifade etti. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hiçbir projemizde doğru bildiklerimizden şaşmadık. Sorumluluğumuz ve bize bıraktığınız emanetin bilincinde olarak şehrimizi hep birlikte imar ettik. Şehrimizin daha da güzelleşmesi, temiz bir çevreye sahip olması, kendi enerjisini üreten bir şehir olarak anılması, kültür başkenti olarak örnek gösterilmesi için önemli projeleri hayata geçirdik. İnşallah sizlerin güveni ve desteği devam ettiği sürece; köylerimizi, şehirlerimizi ve Sakaryamızı, Sayın Başbakanımızdan aldığımız medeniyet tasavvuru ile yönetmeye devam edeceğiz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu: 'Kendinden Emin Bir Anlayışın Kadrolarıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement