Başkan Togar Vatandaşı Dinledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Togar Vatandaşı Dinledi

Başkan Togar Vatandaşı Dinledi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar pazartesi günleri merkez hizmet binasındaki çözüm merkezinde, perşembe günleri ise Kutlukent Düğün Salonu’nun üzerine yeni yapılan başkanlık makamında vatandaşların şikayet ve taleplerini dinliyor.

16.02.2015 17:05

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar pazartesi günleri merkez hizmet binasındaki çözüm merkezinde, perşembe günleri ise Kutlukent Düğün Salonu'nun üzerine yeni yapılan başkanlık makamında vatandaşların şikayet ve taleplerini dinliyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, halkın dertlerini dinleyebilmek için her hafta pazartesi günleri Tekkeköy merkez binada, perşembe günleri ise Kutlukent'e yeni yapılan makamda halk günleri düzenlemeye başladı.

"HALKIMIZIN DERTLERİNE KULAK VERİYORUZ"

Başkanı Hasan Togar yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın taleplerini dertlerini dinlemek amacıyla pazartesi günleri ve perşembe günleri halk günleri düzenlemeye başladık. Pazartesi günleri Tekkeköy'ün pazarının olması nedeniyle halkımız merkeze pazar alış verişi yapmaya iniyor. Halkın yoğun olduğu pazartesi günleri, Tekkeköy merkezdeki belediyemizin çözüm merkezinde halkımız ile bir araya gelip dertlerini, sıkıntılarını, taleplerini dinliyoruz. Perşembe günleri ise Kutlukent'te pazar kurulması nedeniyle o bölgenin ve civar köylerin halkı alış veriş için pazara iniyor. Bu nedenle de perşembe günleri Kutlukent ve civarındaki halkımız ile bir araya geliyoruz. Kutlukent hizmet binamızın kapatılıp Tekkeköy'deki yeni hizmet binamıza taşınmasıyla bu bölgedeki halkımız ile bir araya gelebilecek bir mekan oluşturmak için Kutlukent Düğün Salonu'nun üzerine bir makam yaptırdık. Bu yeni makamımızda haftanın beş günü görevli personelimiz halkımıza her konuda hizmet veriyor. Bizlerde her perşembe günü düzenlediğimiz halk günüyle Kutlukent ve civarındaki köylerimizden gelen vatandaşlarımıza kulak veriyoruz" dedi.

"ÇÖZÜM MERKEZİ HALKIN HİZMETİNDE"

"Halkımız tüm talep, istek ve şikayetlerini çözüm merkezimize iletiyor" diyen Togar, "Çözüm merkezimizde gerekli birimlere konuları aktarıp en kısa zamanda sorunları çözülüyor. Bizim halk günü düzenlememizdeki amacımız halkımızla bir araya gelebilip, onlarla ilgilenelim ve onların her zaman yanında olduğumuzu hissettirelim dedik. Bizler 50 bin nüfuslu Tekkeköy ilçemizde yaşayan tüm halkımızın acı tatlı her gününde yanında olmaya devam edeceğiz. Halk günlerimize vatandaşlarımızın ilgisi çok yoğun. Görüyorum ki vatandaşlarımızın sorunları daha bize gelmeden çözüm merkezimizde hallediliyor. Artık vatandaşlarımız da çözüm merkezimizi benimsedi ve alıştı. Tüm amacımız halkımıza daha hızlı, kesintisiz ve daha kaliteli hizmet verebilmektir" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Togar Vatandaşı Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement