Başkan Tok: "Kadınlar Baş Tacımız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Tok: "Kadınlar Baş Tacımız"

Başkan Tok: "Kadınlar Baş Tacımız"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınlarla birlikte kutlama pastası kesti.

09.03.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınlarla birlikte kutlama pastası kesti.

İlkadım Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bayanlara özel Türk Sanat Müziği Konseri düzenledi. Tarihi Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evin'de düzenlenen özel geceye İlkadımlı kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Programda kadınlar gece boyunca doyasıya eğlendi. Geceye İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve eşi Hatice Tok da katıldı. Bayanlara gül dağıtan Tok çifti daha sonra kadınlarla beraber kutlama pastasını kesti. Başkan Tok ilk gülü eşi Hatice Tok'a verdi.

"KADINLAR FEDAKARLIĞIN ÖRNEĞİDİR"

Kadınların toplumdaki yerinin önemli olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlarımız için özel bir gece düzenledik. Düzenlediğimiz özel gecede kadınlarımız stres atsın diye mini bir konser hazırladık. 'Kadınlarımız baş tacıdır' diyerek her zaman hanımlarımızı bir adım önde tutarak pozitif ayrımcılık gösterdik. Hanımlar Lokalimizde yüzlerce kadınımız tesisimizin tüm imkanlarından faydalanarak sosyal yaşamın içerisinde aktif bir şekilde yer alıyor. Geleceğimizi yetiştiren büyüten kadınlarımızın bizler her zaman yanındayız. Her türlü fedakarlığı yapan kadınlarımıza şiddet gösterenleri şiddetle kınıyorum. Kadın dövülen değil övülen olmalı, kadın ezilen değil sevilen olmalıdır. Doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin ve toplumun temel taşı olan Peygamberimizin 'Cennet annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifine muhatabı olan tüm kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tok: 'Kadınlar Baş Tacımız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement